ELŐADÁS FŐBB ÚTJAINKRÓL SOPRONBAN ÉS GYŐRBEN!


Négy körutazás, érdekességek, új belföldi utazásaink rövid bemutatása.
Nyereménysorsolás: 1 fő részére a bemutatott 4 körutazás egyikén ingyenes részvételi lehetőség!  Várjuk Önöket szeretettel! Ingyenes autóbuszos transzfert biztosítunk oda és visszaútra.

Részvételi és transzfer igényét kérjük irodánk egyikében jelezze telefonon vagy személyesen a létszámkorlát miatt!

SOPRON  01.24: Evangélikus Egyházközség, Színház u 27, nagyterem, 1.emelet.
Kezdés: 17:30
Előadók: Sümeghy Gyöngyi és Pajter Martina.
Bemutatott utak: Andalúzia, Francia Riviéra, Szentpétervár, Párizs.

Győr 01.31: Leier City Center, Hunyadi u 14, 1. emelet, Baross terem (a főbejáraton keresztül, lifttel megközelíthető). Kezdés: 17:30
Előadók: Sümeghy Gyöngyi és Pajter Martina
Bemutatott utak: Korfu, Elba, Svájc, Rajna hajóút.

Transzfer indulási időpontok 01.24: Győr: 15.50 óra Városháza oldala – Kapuvár, Spar : 16.40 - Sopron érkezés: 17.20 óra,
01.31 indulás Sopron GYSEV Pu. 15.50 - Kapuvár Spar: 16.30 óra - Győr érkezés: 17.20 óra. 

Virágkarnevál Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön

2020. 02. 28.

Virágkarnevál Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön

Virágkarnevál  Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön !1. nap: Hajnali órákban kelünk útra, hiszen ma hosszú út áll előttünk. A mai nap végállomása a francia határhoz közel eső Virágok Riviérája, ahonnan szomszédolni járunk majd a Cote d’Azur partvidékére. Szállás San Remo környékén, 3 éj

2. nap: Mai napunk a virágok jegyében fog eltelni Nizza városában. A délelőttöt városnézéssel töltjük – Mont Boron, Garibaldi tér, az antik Cimiez, Promenade des Anglais, Hotel Negresco, ortodox templom és sok egyéb más. Tökéletes klímája miatt a tavasz beköszöntével átváltozik az Európa-szerte híres virágkarnevál helyszínévé. Közel 150 éve készülnek a városvezetés megbízásából a szebbnél-szebb karneváli összeállítások, melyek tematikája évről-évre mindig változik. Az idén a nemzetközi filmezés világába kalauzolnak el bennünket virágdíszbe öltöztetett kocsik, számtalan tánccsoporttal valamint élőzenét szolgáltató együttessel. A 1,5 órás műsort kényelmesen, a tribünről követhetjük végig. Talán sikerül a tavasz jelképeként nekünk is elcsípni egy csokornyi mimózát. Szabadidő, majd vissza a szállásra.

3. nap: Ezt a napot is a francia Riviérán töltjük. Célunk a közvetlenül a francia-olasz határ mögött húzódó egykori olasz város Menton, mely szűk kis utcáival, sziklához tapasztott belvárosával és már ilyenkor is kellemes klímájával csalogatja a vendégeket. Ma azonban ennél többet kínál a város, hiszen a tengerparti sétány kora délután a Citromünnep helyszíne lesz. A tribünről nézhetjük végig az idei mottónak - „Fantasztikus világok” - megfelelően citrommal és naranccsal díszített kocsikat majd utána a Bioves-kertben felállított, tonnányi gyümölcsből kialakított óriásszobrokat. Lenyűgöző a színek kavalkádja és a fantáziadús tervek megvalósítás.

4. nap: Reggeli után elindulunk a Pó-síkság felé, hogy elérjük esti tranzitszállásunkat. Napközben bőven van időnk, így Észak-Olaszország egyik gyöngyszemét, Európa egy korábbi kulturális fővárosát, Genova-t keressük fel. Az egykori tengeri köztársaság óriási gazdagsággal bírt, melynek nyomai ma is kézzel foghatóak. Tegyünk egy közös sétát és merüljünk el a gazdagság évszázadaiban a San Giorgio egykori banképülete, San Lorenzo-székesegyház, a Dózse-palota, a jezsuita Jézus-templom, Porta Soprana, Kolumbusz háza, Ferrara tér és nem utolsósorban a Strada Nuova palotái segítségével. A látvány magáért beszél, egyszerűen lebilincselő. Szállás Vicenza környénén.

5. nap: Ma sem maradunk egészen látnivaló nélkül. Utunkat Aqulieaban szakítjuk meg egy látogatás erejéig. Az egykori római település virágzó kereskedőváros volt, ma jelentéktelennek tűnő kikötő régen hatalmas mennyiségű árut fogadott és továbbított észak felé. Ebből az időből maradt ránk óriási értéket képviselő kora keresztény mozaikja is. Templomában felbukkannak a portyázó hunok is. Folytatva utazásunkat az esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj: 128 000 Ft/fő
Egyágyas felár: 31 700 Ft
Belépők: tájékoztató jelleggel: 62 Eur/fő
Szállás: 3-4* szállodákban
Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Az ár tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

Az ár nem tartalmazza: a belépődíjakat, a baleset és poggyász biztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési felvétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.


Felszállási helyek és időpontok

02:30 óra       Budapest, Hősök tere

04:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04:30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

04:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok