Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

FONTOS INFORMÁCIÓK!

2020. 03. 11.

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Kedves Utasaink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 2020-as év tekintetében, a jelenleg mindenkit érintő koronavírus miatt kialakult helyzetet figyelembe véve, több kedvező lehetőséget szeretnénk ajánlani.

2020.május.31-ig induló utazásaink törlésre kerülnek. Ezen utazások között vannak olyanok, melyeknek már eleve van későbbi időpontja és lehetőség van a későbbi időpontra átfoglalni.

 • Velence és a lagúnák 10.03-04.
 • Osztrák Dunakanyar 08.22-23.
 • Róma az örök város 09.07-12.
 • Postojna-Plitvice 09.05-06.
 • Plitvice-KRK szigete 09.26-27.

A többi utazásunkat egy későbbi időpontra áttervezzük, ezeknél is van mód átfoglalni!

 • Andalúzia (a dátum pontosítás alatt)
 • Bódeni-tó 09.02-05
 • Toszkán-szigetvilág – Elba szigete 09.15-20
 • Hollandia 09.01-06.

Végül vannak programok, melyeket az idei évre törölni látunk jónak.

 • Cseh sörtúra
 • Kárpátok kívül-belül
 • Francia Riviéra
 • Csíksomlyói búcsú (A búcsú miatt nincs lehetőség újratervezni, de Erdélyi körutazásainkat ajánljuk júliusban, augusztusban és októberben)

 

Amennyiben az Utazó, egy már befoglalt utat szeretne lemondani, úgy az esetében a szerződéskötéskor érvényben lévő ÁSZF-ben szereplő feltételek érvényesek. A kialakult helyzetre tekintettel ajánljuk, válassza az alábbi lehetőséget:

amennyiben a befizetett összeget körutazás esetén utazási utalvány formájában fizethetjük vissza, ez esetben eredeti befizetés értékének 105%-ára állítjuk ki az utazási utalványt!

 

Azon Utasaink részére, akik ezt a megoldást választják, az ajándékutalványt névre és összegre szólóan küldjük ki.  Az utalványok 2021. december 31-ig érvényesek lesznek.

 

Akik továbbra is a már meglévő foglalások esetében a lemondáshoz ragaszkodnak, azon utasok figyelmét felhívjuk, hogy 2020.június.01 utáni utazások esetében a 60 napon kívüli lemondások határidejét 30 napra csökkentjük! Tehát érdemes a foglalásokat indulás előtti 30 napig megtartani és kivárni.

Érvényes:

2020. március. 20-tól

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok