Partner ajánlataink
Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy szervezett utazásaink körültekintően, naprakész információkkal felkészülten szervezzük, tervezzük. Egynapos utak esetében csak úgy lépünk országhatárt, ha utasainkat oda és hazaútban biztonsággal tudjuk szállítani, 14 napos karanténkötelezettség nélkül!!
Egynapos programok esetén biztosítani tudjuk, hogy ha ilyen intézkedések történnek értesítjük utasainkat és lemondjuk az utazást és a befizetett összegeket maradéktalanul visszafizetjük! Utas kérésre történő lemondás esetén továbbra is a szerződésben foglalt kötbérsáv van érvényben.
Kérem Önöket, hogy információt a Konzuli Szolgálat hivatalos oldaláról nyerjenek! Ott tájékozódjanak és ne a média félelemkeltő álhíreit figyeljék.
Vigyázzunk egymásra, és körültekintően használjuk ki még ezt a pár hónapot utazásra!
Gál-Busz Utazási Iroda
 

FONTOS INFORMÁCIÓK!

2020. 06. 02.

FONTOS INFORMÁCIÓK!

Kedves Utasaink!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy újra nyitva tartanak irodáink!

Ügyfélfogadási időnk június 1-től hétköznaponként 09.00-15.00 óra, szombat és vasárnap továbbra is zárva tartunk.  A www.galbusz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken fogadjuk hívásaikat, e-mailjeiket!

A kormányrendeletet és mindannyiunk egészségét szem előtt tartva irodáinkban is kötelező a szájmaszk viselése és egyszerre csak két fő tartózkodhat a helységben.

Készpénzes kifizetéseket továbbra sem teljesítünk irodáinkban, ezeket átutalással biztosítjuk az Önök részére, ezzel is elkerülve a vírusátadás lehetőségét. Köszönjük megértésüket!

Soproni irodánk költségbeli megfontolások miatt a vírus ideje alatt bezárt, de soproni kollégáink és a telefonszámok továbbra is elérhetőek, átmenetileg kapuvári és győri irodáinkban. Keressük a megfelelő helyet az újranyitáshoz!

Szeretnénk Önöknek az év második felére újabb utazási lehetőségeket kínálni, felmérve a vírushelyzet miatt megváltozott igényeiket. A már meglévő utazások mellett, szebbnél szebb belföldi utazási lehetőségkel készülünk!

Autóbuszaink és gépkocsivezetőink már útra készek, fertőtlenítve, minden egészségügyi intézkedést betartva várják kedves Utasainkat!

 

A március 20-án életbe léptetett ideiglenesen csökkentett lemondási határidőt május 28-án felfüggesztjük a járvány visszaszorulása miatt.  Az augusztus 01. után induló utazásokra már a foglaláskor aláirt szerződésben foglalt kötbérsávok lesznek újra érvényben.
A meghirdetett utak mellett júniusban tovább bővítjük kínálatunkat az igényeknek megfelelően belföldi és határhoz közeli programokkal, rövidebb tartózkodással.
Amennyiben az Utazó, egy már befoglalt utat szeretne lemondani, ez esetben az utazási csomagra és az utazási szolgáltatásegyüttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet módosítása (242/2020. (V.27. Korm. rendelet), melyben szabályozásra került az utazási utalvány különösen hangsúlyozva a vagyoni garanciával védett kibocsátásának lehetőségével élünk. Rendelet Kormány által 2020.május.27-én került kiadásra.
A Kormányrendeletben meghatározott esetekben és az ott részletezett formában kiállított utazási utalványokra az utazásszervező vagyoni biztosítéka fedezetet nyújt.
15 nap áll rendelkezésére utasainknak, hogy nyilatkozzon az utalvány elfogadásáról.
Nem változott az utas által kezdeményezett lemondás szabálya, mely szerint az utalvány el nem fogadása esetén a
szerződéskötéskor érvényben lévő ÁSZF-ben szereplő feltételek érvényesek. A kialakult helyzetre tekintettel ajánljuk, válassza az alábbi lehetőséget:
amennyiben a befizetett összeget körutazás esetén utazási utalvány formájában fizethetjük vissza, ez esetben eredeti befizetés értékének 105%-ára állítjuk ki az utazási utalványt!
Azon Utasaink részére, akik ezt a megoldást választják, az utalványt névre és összegre szólóan küldjük ki. Az utalványok 2021. december 31-ig érvényesek lesznek. Minden olyan adatot tartalmazni fog, melyet a rendelet előír.

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2020 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok