Kedves Utasaink!


Felújítási munkálatok megkezdése miatt győri irodánk, Kazinczi út 10. szám alól Győr, Aradi vértanúk 2. szám alá költözik. Augusztus 15-től az új helyszínen is a megszokott Gál-Busz színvonallal várjuk Önöket!

Elérhetőségünk: +36 20 9528310

Milánó és a Lago Maggiore gyönyörű vidéke

2019. 08. 21.

Körutazás Milánó és a Lago Maggiore varázslatos világában

Milánó és a Lago Maggiore gyönyörű vidéke

 

1. nap Utazás Auzstrián át Olaszországba. Útközben megállunk Trentoban, Az Adige völgyében található város volt az egyház egyik legnagyobb zsinatának a helyszíne, melynek építészeti emlékei ma is fellelhetőek. Festett házai sokat mesélnek a város családjairól. Utunkat folytatjuk a pó-síkság felé a Bergamo környéki szálláshelyre. (1 éj)

2. nap

Lombardia fővárosával, Milánóval ismerkedünk a mai napon.  Megtekintjük a Sforza várat és a múzeumot, ahol Michelangelo híres Rondanini-pietáját is láthatjuk.  Majd a világhírű dalszínházat, a Scalat keressük fel. Sétálunk a város szalonjaként is emlegetett II. Viktor Emmanuel galériában. Megnézzük a dómot, Itália egyik legszebb templomát, és akinek kedve van, érdemes felmennie a dóm tetejére is. Szállás Milánóban (3 éj).

3. nap

A Lago Maggiore gyönyörű vidékét fedezzük ma fel. Stresaból hajóval érjük el az Isola Bella-t, ami a Borromeo család jeles ünnepeinek a helyszíne ma is. A reneszánsz kastélyt, majd a különleges virágokkal, fákkal díszített kertet járjuk végig. Ezt követően az Isola Pescatorira, vagyis a halászok szigetére érkezünk, majd az Isola Madre botanikus kertjét és a Borromeoék első kastélyát tekintjük meg. 

4. nap Az Észak-olasz-tóvidék másik gyöngyszeme a Cómói-tó, vele együtt történelmi városa Como. Vagyonát a selyemnek köszönhette, mely mérhetetlen gazdaggá tetta a város. Az egyházi épületek mellett családi paloták ma is jól mutatják ezt a vagyont. A Villa Carlotta egyik legszebb példája ennek. Innen hajózunk át Bellaggioba, majd visszatérünk a szállásra.

5. nap

Délelőtt Bergamoban siklóval megyünk fel a hegytetőn álló városközponthoz.  Az ódon hangulatú felsőváros, különleges épületeket rejt. Láthatjuk Colleoni, a neves zsoldosvezér kápolnáját. A dóm, a keresztelőkápolna, a városháza és a várostorony is Bergamo hajdani gazdagságát hirdeti.  Szabadidőnkben megkóstolhatjuk a kukoricalisztből készült süteményeket is! Hazaindulás, hazaérkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 122.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 25.600Ft/fő

BBP biztosítás 18-70 éves kor között: 390-580 Ft/fő/nap

Belépődíjak: 70 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas  szobáiban

Ellátás: félpanzió

 A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót,  és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Útvonal: Győr-Kapuvár-Sopron-Trento-Milánó-Stresa-Isola Bella-Isola Pescatori-Isola Madre-Como - Bellaggio-Bergamo-Sopron-Kapuvár-Győr


Felszállási helyek és időpontok

04:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

04:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok