Partner ajánlataink

Kedves Utasaink!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy május 18-tól újra nyitva tartanak irodáink!

Május 18-tól 31-ig irodáink ügyfélfogadási ideje: 09.00-13.00 óra, június 1-től pedig 09.00-15.00 óra. A telefonos ügyfélszolgálat továbbra is 15.00 óráig él a hétköznapokon. A www.galbusz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken fogadjuk hívásaikat, e-mailjeiket!

A kormányrendeletet és mindannyiunk egészségét szem előtt tartva irodáinkban is kötelező a szájmaszk viselése és egyszerre csak két fő tartózkodhat a helységben. Ha nem indokolt a személyes találkozás, június 15-ig kérem továbbra is főként telefonon és e-mailben keressenek bennünket!

Készpénzes kifizetéseket továbbra sem teljesítünk irodáinkban, ezeket átutalással biztosítjuk az Önök részére, ezzel is elkerülve a vírusátadás lehetőségét. Köszönjük megértésüket!

Soproni irodánk költségbeli megfontolások miatt a vírus ideje alatt bezárt, de soproni kollégáink és a telefonszámok továbbra is elérhetőek, átmenetileg kapuvári és győri irodáinkban. Keressük a megfelelő helyet az újranyitáshoz!

Szeretnénk Önöknek az év második felére újabb utazási lehetőségeket kínálni, felmérve a vírushelyzet miatt megváltozott igényeiket. A már meglévő utazások mellett, szebbnél szebb belföldi utazási lehetőségkel készülünk!

Autóbuszaink és gépkocsivezetőink már útra készek, fertőtlenítve, minden egészségügyi intézkedést betartva várják kedves Utasainkat!

 

Gál – Busz Utazási Iroda munkatársai!

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok