Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Musical Szegeden! Szegedi Szabadtéri Játékok

Musical Szegeden! Szegedi Szabadtéri Játékok

Indulás

2020. aug. 21.

Ár47.100 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

West side story

Musical Szegeden! Szegedi Szabadtéri Játékok

West side story

 

Idegenvezető: Móritz Adrienn

  1. 1.nap: Indulás a reggeli órákban Szegedre. Délelőtt kis ismerkedés Szegeddel majd a szállás elfoglalása. Vacsora után indulunk a Szabadtéri Játékok színterére a Dóm térre. 21 órakor kezdődik a „West side story” előadása.

Rossz idő esetén az előadás nem helyezhető át más időpontra, mert az esőnap 08.22. A csoport számára kárpótlásra nincs lehetőség!

2.nap: Reggelit követően városnéző sétára indulunk a Tisza-parti városban. Első megállója Közép-Európa egyik legszebb és legnagyobb tere, a Széchenyi tér. A téren a magyar történelem nagyjai fogadnak bennünket, mint Széchenyi István, Vásárhelyi Pál, Deák Ferenc, de Szent István és Gizella szoborpárosát is megtalálhatjuk. Megnézzük a legendás Tisza Szálló épületét valamint a Városházát, melyet a mellette álló bérházzal a Sóhajok hídja” köt össze. Városnézés után hajóra szállunk, a város a víz felől egészen más arcát mutatja. Visszatérünk a Dóm térre és szabadprogrammal zárjuk szegedi látogatásunkat a Kárász utcában. Hazaérkezés az esti órákban


 

Részvételi díj: 47 100 Ft/fő

Egyágyas felár: 12 900 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, West Side Story előadás jegyárát

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 3200 Ft/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 4*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek, időpontok:

04.15 óra Sopron, Vasútállomás, Spar oldala parkoló

04.40 óra Fertőszentmiklós, elkerülő

04.55 óra Kapuvár, Spar Parkoló

05.15 óra Csorna, Kórház buszmegálló

05.45 óra Győr, Városháza oldala-járdasziget

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok