Milánó és a Lago Maggiore gyönyörű vidéke

(2019. aug. 21-25., 5 nap / 4éj) 

Erdély rejtett kincsei

(2019. okt. 16- 20. , 5 nap / 4 éj)


Dél-Tirol őszi színei és ízei

(2019. okt. 17- 20. , 4 nap / 3 éj)

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Garda-tó és környékének szépségei

Garda-tó és környékének szépségei

Indulás
Ár92 000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Garda-tó és környékének szépségei

1. nap

Utazás Ausztria gyönyörű alpesi tájain keresztül Itáliába. Kora délután érkezünk Vicenzába, az arany és a neves építész, Andrea Palladio városába. Sétánk során megtekintjük a város legérdekesebb és leglátványosabb épületeit, a híres bazilikát, a XIII. századi Santa Corona templomot és Palladio nevezetes Teatro Olimpico-ját, amit az ókori színházak mintájára tervezett. Megkóstolhatjuk az első olasz kávét, élvezhetjük a város tavaszi hangulatát. A Garda-tó környéki szállás elfoglalása, vacsora (3 éj).

2. nap

A legnagyobb olasz tó hihetetlenül látványos keleti oldalán haladva érkezünk Malcesinébe. Középkori sikátorok szövik be a tó partját, hangulatos üzletekkel, éttermekkel. A vár szinte megkoronázza a Monte Baldo oldalába épült várost.  Hajóval folytatjuk utunkat a citromtermesztéséről híres Limone-ba. A városkában, minden a citromról szól! Megkóstolhatjuk a citromos likőröket, csokoládékat. A hegyoldalakban kialakított teraszokon még ma is találkozunk termő citromligetekkel. Riva del Garda a következő helyszínünk, ahol a Garda-tó legészakibb pontjánál gyönyörű tóparti sétány, árkádos utcák, terek köszöntenek bennünket.

3. nap

A tó déli részén, mediterrán növényekkel beültetett, hosszú földnyelv végén van Sirmione. A Garda-tó gyöngyszemeként is emlegetett városka már az ókorban is kedvelt volt, ahogy erről egy római-kori épület, a Catullus grotta tanúskodik.  A narancsfákkal beültetett part közelében áll a város jelképe, a középkori Scaligeri vár.  A kellemes klíma, a gyönyörű táj, a tóban feltörő gyógyvíznek köszönhetően Sirmione az egyik legnépszerűbb városa a tónak. Délután felkeressük a másik két híres városkát: Desenzanot, ahol a Garda-tó legnagyobb kikötője, hangulatos tóparti sétánya, történelmi emlékű épületei várnak ránk és Peschierat, ahol egy ókori-középkori erőd falai között épült fel a város egy része.

4. nap

A szerelmesek városa, Verona szerepel a programunkban. Sétánk során megnézzük Júlia házát és a város legérdekesebb ókori emlékét, az arénát, a piactéren helyi finomságokat kóstolhatunk, majd megnézzük a Signoria tér híres épületeit, a különleges gótikus Scaligeri-sírkertet és a dómot.  Hazaérkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 92.000,- Ft/fő

Egyágyas felár: 19.200,- Ft/fő

Belépők: 50,- EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

BBP: 390-580,- Ft/fő/nap

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban a Garda-tó környékén.

 

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Felszállási helyek és időpontok

05:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

Útvonal: Győr-Kapuvár-Sopron-Vicenza-Malcesine-Limone-Riva Del Garda-Sirmione- Desenzano-Peschiera-Verona-Sopron-Kapuvár-Győr

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok