Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

Aktuális ajánlatunk: Rijekai karnevál! 2018.02.10-11.

Európa második legnagyobb karneválja során felvonulók sokaságait tekinthetjük meg Rijeka utcáin. A maszkosok produkciókkal is gondoskodnak a jó hangulatról.
A karneváli napot megelőzően pedig lesz időnk megismerkedni Rijeka nevezetességeivel.

 

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Toszkána egy csipet Cinque Terre-vel

Toszkána egy csipet Cinque Terre-vel

Indulás

2018. máj. 8.

2018. okt. 18.

Ár144 000 Ft/fő
Időtartam6 nap / 5 éj

Toszkána egy csipet Cinque Terre-vel

1. nap

Ausztria látványos vidékein át érkezünk Olaszországba, a Firenze környéki szálláshelyre. (5 éj)

2. nap

Toszkána fővárosa, a reneszánsz szülőhazája, a különleges Firenze szerepel első napi programunkban. Helyi idegenvezető kalauzolásával ismerjük meg a város érdekes részleteit: dóm, keresztelő kápolna, Signoria tér, Ponte Vecchio, Santa Croce-templom, majd egyénileg is lesz lehetőség, hogy megnézzék a város különböző múzeumait, látványosságait, mint az Uffizi-képtár, Pitti palota, Accademia, vagy csak élvezzék a város hangulatát.

3. nap

A mai napunkon elhagyjuk Toszkánát és Liguria különleges fekvésű öt faluját, a híres Cinque Terre-t keressük fel.  Autóbuszunkkal, vonattal és hajóval járjuk be ezeket a különlegesen látványos, meredek sziklafalakra, szűk folyóvölgyekre épült településeket. Monterossoban hajóra szállunk, hogy a tenger felől is lássuk ezt a gyönyörű vidéket! Kikötünk a Poéták-öblénél Portovenereben, ami a középkorban Genova utolsó védőbástyája volt. Felsétálunk a kicsi San Pietro templomhoz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. Hajóval érkezünk La Spezia-ba, ahol az autóbuszunk vár ránk.

4. nap

San Gimignano, a valamikori forgalmas Via Francigena, a kereskedők és zarándokok, több országot érintő útja mentén épült fel. Végigsétálunk a fő utcán, megpihenünk a ciszterna téren és megnézzük a templom gyönyörű freskóit. Felsétálunk a Medici erődhöz és onnan élvezhetjük a lakótornyok látványát. Van idő megkóstolni a helyi specialitásokat, mint a vaddisznóhússal, vagy szarvasgombával készített finomságokat és a Vernaccia bort, ami Dante egyik kedvence volt.  Következő helyszínünk Volterra. Az alabástrom városáig élvezhetjük az igazi dimbes-dombos toszkán táj szépségét a gondozott szőlőskertek, ciprusok között vezető utunkon. Az etruszk alapítású város szűk sikátoraival, titkokat rejtő zugaival egészen különleges hely! Sétánk során felidézzük több mint kétezer éves történetét!


Részvételi díj: 144.000,- Ft/fő

Egyágyas felár: 39.500,- Ft/fő

Belépők: 60,- EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

BBP: 390-580,- Ft/fő/nap

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

 

Ellátás: félpanzió (reggel és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok