Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

 

 
Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Észak olasz tóvidék-káprázatos naplementék

Észak olasz tóvidék-káprázatos naplementék

Indulás
Ár98.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Észak olasz tóvidék-káprázatos naplementék

Észak olasz tóvidék-káprázatos naplementék

 

1. nap Utazás Ausztria gyönyörű alpesi tájain keresztül Villachig, majd a Dráva-völgyét követve érkezünk Itáliába. A még hófödte csúcsok között, a Dolomitok szépséges világán át, folytatjuk az utunkat a Garda-tó felé, útközben rövid megálló Trentóban.  Szállás elfoglalása (1éj).

2. nap A legnagyobb olasz tó hihetetlenül látványos keleti oldalán haladva érkezünk Malcesinébe. Középkori sikátorok szövik be a tó partját, hangulatos üzletekkel, éttermekkel. A vár szinte megkoronázza a Monte Baldo oldalába épült várost.  Felvonóval hódítjuk meg a Baldo hegyet, ahonnan elénk tárul az egész tó lenyűgöző panorámája! Hajóval folytatjuk utunkat a citromtermesztéséről híres Limone-ba. A városkában, minden a citromról szól! Megkóstolhatjuk a citromos likőröket, csokoládékat. A hegyoldalakban kialakított teraszokon még ma is találkozunk termő citromligetekkel. Riva del Garda a következő helyszínünk, ahol a Garda-tó legészakibb pontjánál gyönyörű tóparti sétány, árkádos utcák, terek köszöntenek bennünket. Szállás elfoglalása a Garda-tó környékén (2 éj).

3. nap Délelőtt folytatjuk utunkat Como-ba. A kőfaragói Itália szerte híresek voltak, legszebb alkotásuk a városuk dómja.  Kis kiruccanást teszünk Svájcba és megnézzük a Luganoi-tavat.  Felkeressük a Swissminiatur-t, ahol 1:25-ös arányú kicsinyítésben megismerkedhetünk Svájc legérdekesebb épületeivel. Séta Lugano gyönyörű tópati promenádján, megtekintjük a dómtól a városra nyíló panorámát és arra is szakítunk időt, hogy egy kis svájci csokit kóstoljunk.

4. nap Délelőtt a Garda-tó déli részén, Sirmioneba látogatunk. A tó déli részén, mediterrán növényekkel beültetett, hosszú földnyelv végén, a Garda-tó gyöngyszemeként is emlegetett városka már az ókorban is kedvelt volt.  A narancsfákkal beültetett part közelében áll a város jelképe, a középkori Scaligeri vár.  A kellemes klíma, a gyönyörű táj, a tóban feltörő gyógyvíznek köszönhetően Sirmione az egyik legnépszerűbb városa a tónak. Fakultatív hajókázás a város körül, szabadidő, majd indulás haza. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 98 000 Ft/fő

Egyágyas felár: 24 000 Ft/fő

Belépők: 50 EUR/fő + 25 CHF/fő(tájékoztató jellegű ár)

BBP biztosítás 18-70 éves kor között: 390-580 Ft/fő/nap

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggel és vacsora)

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 Útvonal: Győr-Kapuvár-Sopron-Trentó-Malcesine-Limone-Riva del Garda-Como-Sirmione- Sopron-Kapuvár-Győr

Felszállási helyek és időpontok

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:15 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:30 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok