Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Milánó és az Észak-olasz-tóvidék

Milánó és az Észak-olasz-tóvidék

Indulás

2020. aug. 10.

Ár138.700 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

Milánó és az Észak-olasz-tóvidék

Milánó és az Észak-olasz-tóvidék

 

Kísérő idegenvezető: Sümeghy Gyöngyi

 

  1. 1.nap Utazás Auzstrián át Olaszországba. Útközben megállunk Trentoban, Az Adige völgyében található város volt az egyház egyik legnagyobb zsinatának a helyszíne, melynek építészeti emlékei ma is fellelhetőek. Festett házai sokat mesélnek a város családjairól. Utunkat folytatjuk a Pó-síkság felé a Bergamo környéki szálláshelyre.

  2. 2.nap Lombardia fővárosával, Milánóval ismerkedünk a mai napon.  Megtekintjük a Sforza-várat és a múzeumot, ahol Michelangelo híres Rondanini Pietáját is láthatjuk.  Majd a világhírű dalszínházat, a Scalat keressük fel. Sétálunk a város szalonjaként is emlegetett II. Viktor Emmanuel Galériában. Megnézzük a dómot, Itália egyik legszebb templomát, és akinek kedve van, érdemes felmennie a dóm tetejére is. Szállás Milánóban (2 éj).

  3. 3.nap A Lago Maggiore gyönyörű vidékét fedezzük ma fel. Stresaból hajóval érjük el az Isola Bella-t, ami a Borromeo család jeles ünnepeinek a helyszíne ma is. A reneszánsz kastélyt, majd a különleges virágokkal, fákkal díszített kertet járjuk végig. Ezt követően az Isola Pescatorira, vagyis a halászok szigetére érkezünk, majd az Isola Madre botanikus kertjét és a Borromeoék első kastélyát tekintjük meg. 

  1. 4.nap Az Észak-olasz-tóvidék másik gyöngyszeme a Cómói-tó, vele együtt történelmi városa Como. Vagyonát a selyemnek köszönhette, mely mérhetetlen gazdaggá tetta a város. Az egyházi épületek mellett családi paloták ma is jól mutatják ezt a vagyont. A Villa Carlotta egyik legszebb példája ennek. Innen hajózunk át Bellaggioba, majd visszatérünk a szállásra.

  2. 5.nap Délelőtt Bergamoban siklóval megyünk fel a hegytetőn álló óvárosba.  Az ódon hangulatú felsőváros különleges épületeket rejt. Láthatjuk Colleoni, a neves zsoldosvezér kápolnáját. A dóm, a keresztelőkápolna, a városháza és a várostorony is Bergamo hajdani gazdagságát hirdeti. Szabadidőnkben megkóstolhatjuk a kukoricalisztből készült polentát vagy süteményeket is! Hazaindulás, hazaérkezés a késő esti órákban.


 

Részvételi díj: 138 700 Ft/fő

Egyágyas felár: 36 000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

 

Belépődíjak: 62 EUR  (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 4*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok:

02:50 óra      Budapest, Puskás Aréna, bejárattal szemben, Dózsa György út

03:00 óra       Budapest, Kongresszusi Központ, Jagelló u. 1-3.

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok