Partner ajánlataink

 2023-as katalógusunk megjelent! A jobb oldali katalógusok oldalsávból már letölthető,  megtekinthető.

 

 Irodáinkban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll!

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Mandarinszüret a Neretva-völgyében

Mandarinszüret a Neretva-völgyében

Indulás

2023. okt. 18.

Garantált indulás
Ár175.000 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

A buszon már csak 1 szabad hely foglalható, egyágyas szoba elhelyezéssel ( 71-es buszos ülőhely)

idegenvezető: Móritz Adrienn

 

1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Horvátországon keresztül rövid pihenőkkel Szarajevóba. Szállás elfoglalása (1 éj).

2. nap Reggeli után a város nevezetességeivel ismerkedünk, bazár, dzsámik, székesegyház és természetesen Ferenc Ferdinánd meggyilkolásának színhelye. Továbbutazunk szálláshelyünkre, Bosznia-Hercegovina tengerparti városába, Neumba (3 éj).

3. nap A mai napon ellátogatunk Bosznia-Hercegovina műemlékekben bővelkedő városába, Mostarba. A délután folyamán látogatást teszünk Medjugorjeba, Dél-Európa legismertebb és leglátogatottabb Mária kegyhelyére, majd a Neretva partján fekvő középkori Pociteljt látogatjuk meg.

4. nap Napi programunkat a Neum-Opuzen-Metković-Neum útvonalon töltjük el. Nagy citrusföldeket láthatunk, citrom- narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást. Opuzenben, a reggeli órákban vár bennünket a gazda köszöntőitallal (pálinka és mandarin likőr), aszalt gyümölcskóstoló, majd ezt követően következik a szüret. Megismerkedünk a szüretelés technikájával és magunk is szedhetünk egy zsák mandarint. A részvételi díj tartalmazza 3 kg/fő mandarin szüretelését, az ezen felül szedett mennyiség a helyszínen fizetendő. 5 kg-nál több mandarint vinni nem javasolunk. A kb. 1,5 órás szüretet követően Metkovićba (25 km) utazunk autóbuszunkkal, ahonnan kishajókkal fotó-szafaris csónakázáson veszünk részt a Neretva-deltában. Egészen a házigazda birtokáig hajózunk, ahol autentikus ebéddel (rizottó, halpörkölt, lepénykenyér, polenta, sül hal, sült hús, köret, bor és víz, kávé) várnak minket, közben pedig élőzenét is szolgáltatnak nekünk.  Itt is alkalmunk nyílik vásárolni a helyi termékekből (gránátalma, pálinka, mandarin és fügelikőr, travarica, lekvár). Hazaúton Opuzen után még megállunk és a legjobb árusnál kóstolást követően vásárolható a kihagyhatatlan mandarin-, zsálya-, és levendulaméz.

5. nap Reggelit követően elindulunk Horvátország felé. Útközben rövid megálló Splitben, ahol kisétálunk a gyönyörű pálmafákkal díszített tengerparti korzóra. Elköszönünk Horvátországtól és hazaindulunk. Rövid pihenőket tartva a késő esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj: 175.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 30.000 Ft/fő

BBP biztosítás 600 Ft/nap/fő ártól

Belépődíjak: 10 EUR /fő (tájékoztató jellegű, 2020-as ár)

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, az úthasználati díjakat,  és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépődíjat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Utazási okmány: érvényes személyi igazolvány. Az okmánynak az országból való tervezett kilépéstől számítva 90 napig érvényesnek kell lennie.

 

Felszállási helyek és időpontok

04:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

04:55 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:10 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben előtti buszmegálló

06:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

 

 

                                                                                                                                                                             

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok