Partner ajánlataink

2025.év újdonsága:  Mallorca,– télből tavaszba a mandulavirágok közé / Repülős utazás!

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Mandarinszüret a Neretva-völgyében

Mandarinszüret a Neretva-völgyében

Indulás Betelt

2024. okt. 16.

Ár188.000 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

idegenvezető: Móritz Adrienn

 

 1. 1.nap Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Horvátországon keresztül rövid pihenőkkel Szarajevóba. Szállás elfoglalása (1 éj).

 2. 2.nap Reggeli után a város nevezetességeivel ismerkedünk, bazár, dzsámik, székesegyház és természetesen Ferenc Ferdinánd meggyilkolásának színhelye. Továbbutazunk szálláshelyünkre, Bosznia-Hercegovina tengerparti városába, Neumba (3 éj).

 3. 3.nap A mai napon ellátogatunk Bosznia-Hercegovina műemlékekben bővelkedő városába, Mostarba. A délután folyamán látogatást teszünk Medjugorjeba, Dél-Európa legismertebb és leglátogatottabb Mária kegyhelyére, majd a Neretva partján fekvő középkori Pociteljt látogatjuk meg.

 4. 4.nap Mandarinszüret napja!
  A reggelit követően a Neretva-folyó deltájába látogatunk, ahol több mint egymillió mandarin- és narancsfa található, melyeken évente 60-80 ezer tonna édes, ízletes gyümölcs terem.
  A korlátlan likőr és pálinka kóstolót, valamint aszalt gyümölcskóstolót követően helyi, tradicionális csónakokkal megyünk az ültetvényre, ahol a házigazdák bemutatják a mandarinszedés technikáját. A szüreten mindenki ingyenesen szedhet 3 kg mandarint!
  A szüretet követően egy ízletes, ebéd (grillezett hús körettel  szezonális saláta, kenyér, 0,25 dcl bor, 0,25 dcl ásványvíz, desszert és kávé) kerül felszolgálásra. A vidám hangulatról élőzene, meglepetés animációs programok és a vendégszerető házigazdák gondoskodnak.
  A programot követően visszautunkon lehetőség nyílik helyi termékek (mandarin, zsálya és más mézek, továbbá gránátalma, mandarin, füge pálinkák, lekvárok, stb...) vásárlására.
  Érkezés a szállodába a késő délutáni órákban, a vacsoráig szabadidő.

 5. 5.nap Reggelit követően elindulunk Horvátország felé. Útközben rövid megálló Trogirban. Elköszönünk Horvátországtól és hazaindulunk. Rövid pihenőket tartva a késő esti órákban érkezünk haza.

 

Részvételi díj: 188.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 30.000 Ft/fő

BBP biztosítás 600 Ft/nap/fő ártól

Belépődíjak: 10 EUR /fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* szálloda

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval,zenés,szürettel és ebéddel, korlátlan (bor és víz) itallal egybekötött egész napos kirándulást a mandarin ültetvényre, a csoportkísérő idegenvezető díját, az úthasználati díjakat,  és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépődíjat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Utazási okmány: érvényes személyi igazolvány. Az okmánynak az országból való tervezett kilépéstől számítva 90 napig érvényesnek kell lennie.

 

Felszállási helyek és időpontok

04:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

04:55 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:10 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben előtti buszmegálló

06:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

 

 

                                                                                                                                                                             

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok