Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

Aktuális ajánlatunk: Rijekai karnevál! 2018.02.10-11.

Európa második legnagyobb karneválja során felvonulók sokaságait tekinthetjük meg Rijeka utcáin. A maszkosok produkciókkal is gondoskodnak a jó hangulatról.
A karneváli napot megelőzően pedig lesz időnk megismerkedni Rijeka nevezetességeivel.

 

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Mandarinszüret a Neretva-völgyében

Mandarinszüret a Neretva-völgyében

Indulás

2018. szept. 19.

Ár95 000 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

Mandarinszüret a Neretva-völgyében

Mandarinszüret a Neretva-völgyében

                                                                      

1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Horvátországon keresztül rövid pihenőkkel Szarajevóba. Szállás elfoglalása (1 éj).

2. nap Reggeli után a város nevezetességeivel ismerkedünk, bazár, dzsámik, székesegyház és természetesen Ferenc Ferdinánd meggyilkolásának színhelye. Továbbutazunk szálláshelyünkre, Bosznia-Hercegovina tengerparti városába, Neumba (3 éj).

3. nap A mai napon ellátogatunk Bosznia-Hercegovina műemlékekben bővelkedő városába, Mostarba. A délután folyamán látogatást teszünk Medjugorjeba, Dél-Európa legismertebb és leglátogatottabb Mária kegyhelyére, majd a Neretva partján fekvő középkori Pociteljt látogatjuk meg.

4. napNapi programunkat a Neum-Opuzen-Metković-Neum útvonalon töltjük el. Nagy citrusföldeket láthatunk, citrom- narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást. Opuzenben vár bennünket a gazda köszöntőitallal és szárított füge kóstolóval. Megismerkedünk a szüretelés technikájával, és magunk is szedhetünk egy zsák mandarint (2-3 kg). Közben vásárlási lehetőség különböző helyi termékekből: mézek, lekvárok, fa csemeték, pálinkák, likőrök, gyümölcsök...). A szüretet követően Metkovićba utazunk, ahonnan kishajókkal fotó-szafaris csónakázáson veszünk részt a Neretva-deltában. Egészen a birtokig hajózunk, ahol autentikus ebéddel várnak minket, közben pedig élőzenét is szolgáltatnak nekünk.  Itt is alkalmunk nyílik vásárolni a helyi termékekből .

5. nap Reggelit követően elindulunk Horvátország felé. Út közben rövid megálló Splitben, ahol kisétálunk a gyönyörű pálmafákkal díszített tengerparti korzóra. Elköszönünk Horvátországtól és hazaindulunk. Rövid pihenőket tartva a késő esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj: 95 000 Ft/fő

Egyágyas felár: 12 800 Ft

BBP biztosítás 18-70 éves kor között: 390-580 Ft/fő/nap

Belépődíjak: 20 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a fakultatív nap díját, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Útvonal: Győr–Kapuvár–Lenti-Neum-Mostar-Medjugorje-Pocitelj-Opuzen- Metković -Lenti–Kapuvár–Győr                                                                                                                                                                                   

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok