Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

 

 
Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Prágai barangolások

Prágai barangolások

Indulás
Ár55.000 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

 

Prágai barangolások

Prágai barangolások

 

1. nap

Első megállónk Cesky Krumlov, amely egy középkorból ránk maradt gyöngyszem, az UNESCO világörökség része. Óvárosa a Vltava folyó kanyarulatában fekszik, melynek meghökkentően szép látványa sokáig emlékezetes marad számunkra. Majd Ceské Budejovicébe folytatjuk utunkat, ahol akár egy pohár Budweiser sörrel is olthatjuk szomjunkat. Ezt követően Hluboka nad Vltavu kastélyudvarát és parkját tekinthetjük meg, melyet gyakran hasonlítanak Windsor kastélyához.  Este érkezés Prágába. Szállás elfoglalása és vacsora a szállodában. (2 éj)

2. nap

Ismerkedés Prágával, a kirándulás során megtekintjük Arany Prága nevezetességeit. Délelőtt a Várnegyed látványosságait, a Szent Vitus székesegyházat, Szent György szobrát, az Aranyművesek utcácskáját és a palotákat tekintjük meg. Délután a Szent Miklós templommal ismerkedhetünk meg, majd a híres Károly-hídon átsétálva folytatjuk utunkat. Városnéző programunkat az óvárosban folytatjuk tovább, mely során megtekintjük az Óratornyot (Orloj), Husz János szobrát és a Tyn templomot. Prága by Night. Este vacsora egy hangulatos belvárosi étteremben.

3. nap

Búcsú Prágától. Első megállónk a Prágától 70 km-re fekvő Kutna Hora. A városnézés során megtekintjük az egyedien szép Szent Borbála templomot és az olasz udvart, majd egy különleges kápolnába is ellátogatunk, mely a világon egyedülálló gyűjteménnyel bír. Következő állomásunk Brno, Morvaország fővárosa. Rövid séta a városban, majd vásárlási lehetőség. Ezt követően rövid megállókkal utazunk hazafelé.

Részvételi díj: 55.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 18.600 Ft/fő

Belépők: 700 CZK/fő(tájékoztató jellegű ár)

BBP: 390-580 Ft/fő/nap

Szállás: 4* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Útvonal: Győr-Kapuvár-Sopron-Cesky Krumlov-Ceske Budejovice-Hluboka-Prága-Kutna Hora-Brno-Sopron-Kapuvár-Győr

Felszállási helyek és időpontok

05:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:45 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:00 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok