Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

 

 
Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Napsütötte Karintia

Napsütötte Karintia

Indulás
Ár83.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Napsütötte Karintia

Napsütötte Karintia

 

1. nap Utazás Ausztria legdélibb tartományába. Útközben városnézés Völkermarktban, majd a tartomány fővárosával, Klagenfurttal ismerkedünk. Szállás, vacsora a környéken. (3 éj)

2. nap A mai napot a Wörthi-tónál töltjük.  Sétálunk Veldenben, Maria Wörthben megtekintjük a Mária-kegyhelyet, majd ellátogatunk egy különleges kilátóhoz, mely a Wörthi-tó déli partjának legmagasabb pontján magasodik. A Pyramidenkogel nevű kilátó a maga 100 méteres magasságával a világ legmagasabb faszerkezetű kilátója. A napot Klagenfurtban, a Minimondus parkbanzárjuk, ahol bejárhatjuk a világot a tökéletesen valósághű, világhírű épületek kicsinyített másai között barangolva.

3. nap Kirándulás a Dráva mentén, majd irány a Grossglockner! Elsőként Heiligenblutban a kegytemplomot tekintjük meg, séta a városkában. Látogatás a Grossglockneren, ellátogatunk a Ferenc József kilátóhoz. Ezt követően visszatérünk Karintiába, Spittal nevezetességeivel ismerkedünk. A nap zárásaképpen látogatunk Milstattba, az azonos nevű tóparton lévő városkába, ahol a bencés templomot tekintjük meg.

4. nap Reggeli után Villachhal ismerkedünk. Alkalmunk nyílik egy hangulatos hajókázásra a Dráván. Látogatás a Faaki-tónál, majd hazaindulás, útközben St.Niklasban rövid séta. Érkezés haza az esti órákban.

Részvételi díj: 83.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 18.000 Ft/fő

Belépők: 50 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

BBP  biztosítás18-70 éves kor között: 390-580 Ft/fő/nap

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggel és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 Útvonal: Győr-Kapuvár-Sopron-Völkermarkt-Klagenfurt-Velden-Heiligenblut-Spittal-Milstatt-Villachhal-St. Niklas-Sopron-Kapuvár-Győr

Felszállási helyek és időpontok

06:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

07.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

07:15 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

07:30 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

08:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok