Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

Aktuális ajánlatunk: Rijekai karnevál! 2018.02.10-11.

Európa második legnagyobb karneválja során felvonulók sokaságait tekinthetjük meg Rijeka utcáin. A maszkosok produkciókkal is gondoskodnak a jó hangulatról.
A karneváli napot megelőzően pedig lesz időnk megismerkedni Rijeka nevezetességeivel.

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Szlovénia kincsei

Szlovénia kincsei

Indulás

2018. aug. 18.

Ár36.000 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

Szlovénia kincsei 

Szlovénia kincsei

1. nap

Utazás az Európa zöld szigetének nevezett Szlovénia gyönyörű tájain keresztül az ókori alapítású fővárosba. Ljubljana sajátos fekvése mindenkit megragad, hiszen a Lubljanica által átszelt város igazán festői látványt nyújt a város fölé magasodó várral együtt. Megtekintjük a katedrálist, a múzeumi negyedet és a híres 3-as hidat. Továbbutazunk Postojnára, ahol a világörökség részét képező cseppkőbarlangot tekintjük meg, részben elektromos kisvasúttal, részben gyalogosan. Ezt követően a Bledi-tó partján található Bledbe utazunk. Szállás a környéken (1 éj).

2. nap

A mai napon a tóvidék nyugati tavának, a Bohinji-tónak a nevezetességeivel ismerkedünk. Libegővel jutunk fel a Vogel-hegyre, ahonnan felejthetetlen látvány tárul elénk a tóval és a szemben lévő Triglav heggyel együtt.  Visszatérve Bledbe, a helyi gondolával jutunk el a tavon található festői kis szigetre. Megtekintjük a kegytemplomot, majd visszatérünk pletnával a tópartra. Ezt követően a tó fölé magasodó várat látogatjuk, melynek kiállítása visszavisz bennünket a múltba. Búcsúzunk Bledtől és útközben az ország második legnagyobb városának, Maribornak a látnivalóit ismerjük meg séta keretében. Hazautazás a fenti útvonalon.

Részvételi díj: 36.000,- Ft/fő

Egyágyas felár: 8.000,- Ft/fő

Belépők: 70,- EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

BBP: 390-580,- Ft/fő/nap

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggel és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

 

Útvonal: Győr-Kapuvár-Ljubljana-Postojna-Bled-Maribor-Kapuvár-Győr

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok