Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

Aktuális ajánlatunk: Rijekai karnevál! 2018.02.10-11.

Európa második legnagyobb karneválja során felvonulók sokaságait tekinthetjük meg Rijeka utcáin. A maszkosok produkciókkal is gondoskodnak a jó hangulatról.
A karneváli napot megelőzően pedig lesz időnk megismerkedni Rijeka nevezetességeivel.

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Varázslatos bajor kastélyok

Varázslatos bajor kastélyok

Indulás

2018. máj. 18.

Ár96.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Varázslatos bajor kastélyok

Varázslatos bajor kastélyok

 

1. nap

Utazás Bajorország fővárosába, Münchenbe. Először a Nymphenburgi-kastélyt látogatjuk meg, majd gyalogos és buszos városnézés keretében a bajor főváros legfontosabb látnivalóival ismerkedünk meg (Károly-kapu, Városháza, Frauenkirche, Mária-oszlop). Ezt követően érkezünk a Starnbergi-tóhoz. A tóparti séta során megismerkedünk II. Lajos titokzatos halálának körülményeiről szóló legendával és felkeressük a halálának helyét jelölő keresztet. Napunk zárásaként az Ammersee partján található Andechs-i kolostort látogatjuk meg. Szállás, vacsora Füssen környékén. (3 éj)

2. nap

Kirándulás II. Lajos gyerekkorának otthont adó Hohenschwangauba, majd az Alpsee partján fekvő, egy magányos szirtfokon álló Neuschwansteini-kastélyhoz látogatunk, ahova gyalogosan vagy lovaskocsival jutunk fel. Továbbutazunk a passiójátékairól ismert Oberammergauba, amely hírnevét gyönyörű festett polgárházainak és tájmúzeumának köszönheti. Ezután a közeli Linderhof, a Versailles-i Kis Trianon palota mintájára épült II. Lajos egyetlen befejezett kastélya és gyönyörű parkja hívogat bennünket romantikus sétára.

3. nap

Reggelit követően Garmisch-Partenkirchenbe, Bajorország legismertebb téli üdülőhelyére látogatunk. Jó idő esetén feljutási lehetőség a Bajor-Alpok csúcsára, a 2965 méter magas Zugspitze-re. A nap végén városnézés Füssenben.

4. nap

Reggeli után hazaindulás, útközben látogatás a bajor tengernek nevezett Chiemsee-nél, ahol megtekintjük a tó szigetén épült palotát, a Herrenchiemsee-t, melyet II. Lajos a Versailles-i kastély mintájára építtetett. Hazautazás, érkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 96.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 23.000 Ft/fő

Belépők: 80,- EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

BBP biztosítás 18-70 éves kor között: 390-580 Ft/fő/nap

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban Füssen környékén

Ellátás: félpanzió (reggel és vacsora)

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Útvonal: Győr-Kapuvár-Sopron-München-Starnberg-Andechs-Hohenschwangau-Neuschwanstein-Oberammergau- Garmisch-Partenkirchen-Füssen-Chiemsee-Sopron-Kapuvár-Győr

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok