Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

 

 
Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Barcelona, a katalán főváros

Barcelona, a katalán főváros

Indulás
Ár152.000 Ft/fő
Időtartam8 nap / 7 éj
Barcelona, a katalán főváros
Barcelona, a katalán főváros
 
 

1. nap Utazás az ismertetett útvonalon az olaszországi tranzitszállásra, útközben séta Vicenzában, mely egy reneszánsz gyöngyszem. Szállás elfoglalása Olaszországban (1 éj).

 

2. nap Folytatva utunkat érkezünk a filmfesztiválok városába, Cannesba. Az itteni belvárosi sétát követően utazunk a gallok földjén és érkezünk a Pireneusok hegyláncához, mely déli oldala már Spanyolország. Az esti órákban érkezés szálláshelyünkre, Calella környékére (5 éj).

 

3. nap Az egész napot a katalán fővárosban töltjük, ahol megismerkedünk  a város szépségeivel. Autóbusszal bejárva a várost, időt szentelünk Gaudi művészetének, hiszen látjuk a Casa Batllót, Casa Milát, a Parc Güellt és a Sagrada Familiát. Gyalogosan fedezzük fel Barcelona legrégibb részét, a gótikus negyedet, melynek éke a Santa Eulalia székesegyház. Lesétálunk a kikötői negyedbe, ahol Kolombusz emlékműve is található. Szabadidő a világhírű sétálóutcán a Ramblán.

 

4. nap Egész napos pihenés vagy fakultatív kirándulás Gironaba, ahol megtekintjük a katedrálist, majd Figuresbe utazunk, látogatás a  Dali múzeumban.

 

5. nap A barcelonai program folytatása a Montjuic-heggyel, az 1929-es világkiállításra létesített Pueblo Espanol látogatása és az olimpiai helyszínek megtekintése után a katalánvilág egyik leghíresebb kegyhelyére az 1236 m magas Montserrat hegyre látogatunk. A lenyűgöző szerpentinek révén jutunk a 750 m magasságban lévő bencés kolostorhoz, melynek gyönyörű gótikus belsejű temploma rejti a katalánok patrónusát, a Fekete Madonnát. Hírneve vetekszik Czestochowával, Lourdessal vagy Fatimával.

 

6. nap E napi kirándulás a Costa Brava vadregényes tájaival ismertet meg minket. A programot a Vad Part - Costa Brava - legdélibb városában kezdjük, ahol az 1926-ban alapított csodás fekvésű botanikus kertet tekintjük meg. A kirándulás folytatásaként hajóra szállunk és utazunk a szemet gyönyörködtető sziklapart és öblök mentén a középkori hangulatát nagyszerűen megőrző kis városba, Tossa de Marba. Felsétálunk az öböl fölé magasodó XIII.sz.-i várba, majd bejárjuk hófehérre meszelt házairól nevezetes óvárosát. A napot egy fergeteges hangulatú flamenco program zárja.

 

7. nap Utazás búcsúzva az Ibériai-félszigettől, Franciaországon át a tranzitszállásra, közben séta

Aix-en-Provance-ban. Szállás elfoglalása (1 éj).

 

8. nap Hazaút, az ismert útvonalon egy rövid vicenzai városnézéssel. Érkezés haza a késő esti órákban.


Részvételi díj: 152 000 Ft/fő

Egyágyas felár: 39 000 Ft/fő

BBP biztosítás 18-70 éves kor között: 390-580 Ft/fő/nap

Belépődíjak: 140 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Fakultatív kirándulás Gerona, Figures: 7.000 Ft/fő (min. 15 fő jelentkezése esetén)

Szállás: 3-4* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban

Ellátás: félpanzió

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a fakultatív program díját, a turistaadót, és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Felszállási helyek és időpontok

04:15 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04.45 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:00 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:15 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:45 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Útvonal: Győr–Kapuvár–Sopron-Cannes-Calella-Barcelona-Girona-Figures-Tossa de Mar-Aix-en-Provance-Vicenza-Kapuvár–Csorna-Győr

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok