Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

 

 
Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Spanyol körutazás - mediterrán varázslat

Spanyol körutazás - mediterrán varázslat

Indulás
Ár218.000 Ft/fő
Időtartam10 nap / 9 éj

Spanyol körutazás - mediterrán varázslat

Spanyol körutazás - mediterrán varázslat

 

1. nap Utazás Graz-Udine-Velence útvonalon a Ligúr-parti tranzitszállásra, közben séta a világhírű építész Palladio városában, Vicenzában. Szállás, vacsora a környéken (1 éj).

2. nap Folytatjuk az utazást a Virágok Riviéráján Spanyolország felé, közben megismerkedünk a Cóte d'Azúr fővárosával, Nizzával. Itt megtekintjük az Operát, a Katedrálist és a Városházát. Érkezés az esti órákban a katalán  szállásra, Calella környékére, vacsora (1 éj).


3. nap Utazás Katalónián át Aragónba, ahol a tartomány fővárosának, Zaragozának a nevezetességeit tekintjük meg: a Pilar katedrálist, a Tőzsde épületét, a Seo templomot. Utunkat folytatva az esti órákban érkezünk az  ország fővárosába, Madridba, szállás a környéken (3 éj).

4. nap Egész napos madridi városnézés busszal és gyalogosan, melynek keretében látjuk a város nevezetességeit, az elegáns Gran Viát, Plaza Espanát, Neptunót és Cibelest. A labdarúgás szentélyét a Bernabeu stadiont és a Kolombusz emlékművet. Sétálunk a belvárosban, a Puerta Solon, a Plaza Mayoron és megtekintjük a madridi székesegyházat, az Almudenát. Még megismerkedünk a Királyi Palotával, majd zárásképpen a világ egyik leghíresebb képtára, a Prado zárja a programot. 

5. nap Kirándulás Madrid környékének világhírű nevezetességéhez, az Escorialhoz, a világ egyik legjelentősebb kolostorához. Századokon át a spanyol uralkodók által látogatott kolostor volt és sokuknak egyben végső nyughelyévé vált. Következő állomásunk az Elesettek Völgye, melyet a polgárháború utáni megbékélés szimbólumának szántak. Innen visszautazunk Madridba, ahol szabadidő keretében lehetőség lesz vásárlásra, múzeumok látogatására.

6. nap: Búcsút veszünk a fővárostól, majd utazás Kasztilia régi fővárosába, Toledóba. Megismerkedünk csodálatos szépségeivel, a katedrálissal, a San Tomé zsinagógával és Greco lakóházával. Dél körül utazás az ország 3. legnagyobb városába, a Costa Levante fővárosába, Valenciába. Itt megismerkedünk a Tőzsdével, a katedrálissal és a Városházával. Szállás Valencia környékén. (1 éj)

7. nap A valenciai narancsligetek mentén utazunk észak felé, elérve az ország legnagyobb folyóját az Ebrót. Visszaérkezünk Katalóniába, itt felkeressük a római emlékekben gazdag Tarragonát, majd a katalánok szent helyének számító Montserratot. A XIII.sz.-ban alapított bencés kolostor és környezete lenyűgöző élményt nyújt. Szállás Barcelona környékén. (2 éj)


8. nap Ismerkedés az ország 2. legnagyobb városával, Barcelonával, mely méltán az idegenforgalom fellegvára. Műemlékei korszakokat ölelnek át: gótikától, reneszánsztól a barokkig, sőt a modernizmus koráig. Buszos és gyalogos városnézés keretében eljutunk a Parc Güellbe, a Montjuic-hegyre és az olimpiai létesítményekhez. Látjuk a város 2 legjelentősebb egyházi műemlékét, a Sagrada Familiát és gótikus katedrálist. Lesétálunk a Ramblán át a kikötőbe, itt látjuk a Kolombusz szobrot, melyet az Újvilág felfedezésének 400. évfordulójára emeltek.

9. nap Búcsú az Ibériai-félszigettől, majd utazás az olaszországi szállásra a francia délvidéken, a Midin át. Közben sétát teszünk a Provence megyei székhelyen, a művészetek városában, Aix-en-Provence-ban. (1 éj)

10. nap Utazás a Padana vidékén, majd az Alpok érintésével Ausztriába. Utunk során egy sétát teszünk a karintiai tóvidék legnagyobb tavának, a Wörthi-tónak a partján, Maria Wörthben. Hazaérkezés a késő esti órákban.


Részvételi díj: 218 000 Ft/fő

Egyágyas felár: 68 000 Ft/fő

BBP biztosítás 18-70 éves korig: 390-580 Ft/fő/nap

Belépődíjak: 80 EUR (tájékoztató jelleggű ár)

Szállás: 3-4* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

 

Útvonal: Győr–Kapuvár–Sopron–Graz–Udine–Vicenza–Nizza–Zaragoza–Madrid–Toledo–Valencia–Tarragona–Montserrat–Barcelona-Aix-en-Provence–Genova–Udine-Maria Wörth–Graz–Sopron–Kapuvár– Győr

Felszállási helyek és időpontok

04:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

04:45 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:00 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok