Partner ajánlataink

Katalógusunk tervezetten január végén-február elején jelenik meg. A kapuvári és győri irodánkban lesz átvehető, Sopronban pedig megtalálják partnereinknél!

 

Előfoglalási kedvezményünk továbbra is biztosított:

3-12 napos, június 1-ig induló körutazások esetén, amennyiben a teljes részvételi díj befizetésre kerül 2021.február.15-ig 5%-os kedvezmény jár (max. 14 000 Ft/fő).

3-12 napos, június 2-től induló körutazások esetén, amennyiben a teljes részvételi díj befizetésre kerül 2021.március.15-ig 5%-os kedvezmény jár (max. 14 000 Ft/fő).

 

2021-es UTAZÁSI AJÁNLATAINK már időponttal olvashatók a Jövő évi ajánlatok fül alatt, a jobb oldali információsávban!

 

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Párizs, a fények városa és a Loire-völgye

Párizs, a fények városa és a Loire-völgye

Indulás

2021. aug. 2.

Ár234.600 Ft/fő
Időtartam7 nap / 6 éj

 

 

Párizs, a fények városa és a Loire-völgye

2021. augusztus 02-08. (hétfő-vasárnap)

 

Idegenvezető: folyamatban...

 

1. nap Utazás Németországon keresztül Metzbe, a tranzitszállásunkra. Útközben rövid pihenő a hangulatos Regensburgban. Szállás elfoglalása (1 éj)

  1. 2. nap Párizs fele folytatva utunkat, Reimsben megnézzük a francia királyok ősi koronázó templomát, a gyönyörű gótikus katedrálist. A középkori mesterek kőfaragásai és a híres „mosolygó angyal” várnak ránk. Továbbutazás Párizsba, ahol a Montparnasse-torony tetejéről találkozunk először a város lenyűgöző látványával, majd a madártávlat után, ismerkedünk a város nevezetességeivel: Notre Dame-katedrális, Pompidou-központ, Forum des Halles, Palais Royal, a Louvre híres üvegpiramisa, Diadalív, majd Párizs legelegánsabb sugárútján a Champs Elysées-n sétálunk. Szállás elfoglalása Párizsban (4 éj).

  2. 3. nap A Napkirály hajdani rezidenciáját, a Versaillesi-kastélyt és a kertjét keressük fel.  A kastély pompáját a királyi lakosztályok és a tükörterem, a mai napig hűen őrzik.  Minden a fényről, a dicsőségről szól. A kertépítészet különleges alkotása a szökőkutakkal, szobrokkal, medencékkel és a csodálatos virágokkal díszített park. Visszatérve Párizsba az Eiffel-tornyot keressük fel, majd a város híres bohém-negyede, a Montmartre következik. A Festők terénél figyelhetjük a portrékészítőket, megihatunk egy pohár Calvados-t és a Szent Szív-bazilika, vagyis a Sacre Coeur lépcsőiről élvezhetjük a város esti panorámáját. 

  3. 4. nap A délelőtti órákban látogatást teszünk a híres párizsi képtárban, a Louvre-ban, a világ egyik leggazdagabb múzeumában. Megtekinthetjük Leonardo da Vinci híres Mona Lisaját. A képtár-palota meglátogatása után egy rövid sétát teszünk a belvárosban a Szajna parton. Majd ellátogatunk az Invalidusok Dómjába, ahol Napóleon sírja is található, majd a Pantheon következik. Este egy kellemes hajókiránduláson veszünk részt a Szajnán. A Szajnáról gyönyörű kilátás nyílik a megvilágított Párizsra, megtekinthetjük a még eddig nem ismert épületeket, mint például a Musée d’Orsay-t, de kivilágított fényében csodálhatjuk meg az Eiffel-tornyot és a már többi, általunk ismert épületet is.

  4. 5. nap Egész napos kirándulást teszünk a Loire völgyében. Először meglátogatjuk a hatalmas, az évszázadok kastélyának is nevezett Blois kastélyát, majd a Chambord-i-kastélyt, ezt követően Medici Katalin chenonceaux-i vízi kastélya és parkja vár ránk.

  5. 6. nap A reggeli elfogyasztása után vásárlási lehetőség a Défense negyedben, majd búcsút veszünk Párizstól. Délután továbbutazás Elzász fővárosába, Strasbourgba. Este a szállás elfoglalása (1 éj).

7. nap Délelőtt városnézés Strasbourgban, mely legromantikusabb negyedével, a Petit France-szal bennünket is elvarázsol. Ezután a katedrálisnak szentelünk figyelmet. Dél körül indulás hazafelé, folyamatos utazás rövid megállókkal. Érkezés a késő éjszakai órákban.
 

Részvételi díj: 234 600 FT/fő

Egyágyas felár: 88 300 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 180 EUR/fő (tájékoztató jellegű, 2020-as ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok:

03:00 óra       Budapest, Hősök tere

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2020 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2021 évi ajánlatok

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok