Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Párizs és a Loire-völgye

Párizs és a Loire-völgye

Indulás

2020. aug. 3.

Garantált indulás
Ár207.500 Ft/fő
Időtartam7 nap / 6 éj

Párizs és a Loire-völgye

 

 

Párizs és a Loire-völgye

 

Kísérő idegenvezető: Sümeghy Gyöngyi 

 

1. nap Utazás Németországon keresztül Metzbe, a tranzitszállásunkra. Útközben rövid pihenő a hangulatos Regensburgban. Szállás elfoglalása (1 éj).

2. nap Párizs fele folytatva utunkat, Reimsben megnézzük a francia királyok ősi koronázó templomát, a gyönyörű gótikus katedrálist. Chagall üvegablakai mellett a középkori mesterek kőfaragásai és a híres „mosolygó angyal” várnak ránk. Továbbutazás Párizsba, ahol a Montparnasse-torony tetejéről találkozunk először a város lenyűgöző látványával, majd a madártávlat után, ismerkedünk a város nevezetességeivel: Notre Dame-katedrális, Pompidou-központ, Forum des Halles, Palais Royal, a Louvre híres üvegpiramisa, Diadalív, majd Párizs legelegánsabb sugárútján a Champs Elysées-n sétálunk. Szállás elfoglalása Párizsban (4 éj).

3. nap A Napkirály hajdani rezidenciáját, a Versaillesi-kastélyt és a kertjét keressük fel.  A kastély pompáját a királyi lakosztályok és a tükörterem, a mai napig hűen őrzik.  Minden a fényről, a dicsőségről szól. A kertépítészet különleges alkotása a szökőkutakkal, szobrokkal, medencékkel és a csodálatos virágokkal díszített park. Visszatérve Párizsba az Eiffel-tornyot keressük fel, majd a város híres bohém-negyede, a Montmartre következik. A Festők terénél figyelhetjük a portrékészítőket, megihatunk egy pohár Calvados-t és a Szent-Szív-bazilika, vagyis a Sacre Coeur lépcsőiről élvezhetjük a város esti panorámáját. 

4. nap A délelőtti órákban látogatást teszünk a híres párizsi képtárban, a Louvre-ban, a világ egyik leggazdagabb múzeumában. Megtekinthetjük Leonardo da Vinci híres Mona Lisaját. A képtár-palota meglátogatása után egy rövid sétát teszünk a belvárosban a Szajna parton. Majd ellátogatunk az Invalidusok Dómjába, ahol Napóleon sírja is található, és a Pantheon. Este egy kellemes hajókiránduláson veszünk részt a Szajnán. A Szajnáról gyönyörű kilátás nyílik a megvilágított Párizsra, megtekinthetjük a még eddig nem ismert épületeket, mint például a Musée d’Orsay-t, de kivilágított fényében csodálhatjuk meg az Eiffel-tornyot és a már többi, általunk ismert épületet is.

 

5. nap Egész napos kirándulást teszünk a Loire völgyében. Először meglátogatjuk a hatalmas, az évszázadok kastélyának is nevezett Blois kastélyát, majd a Chambord-i-kastélyt, ezt követően az egyik legszebbnek tartott hölgyek kastélyába a chenonceaux-i vízi kastélyba és parkjába teszünk látogatást.

 

6. nap A reggeli elfogyasztása után vásárlási lehetőség a Défense negyedben, majd búcsút veszünk Párizstól. Délután továbbutazás Elzász fővárosába, Strasbourgba. Este a szállás elfoglalása (1 éj).

 

7. nap Délelőtt városnézés Strasbourgban, mely legromantikusabb negyedével, a Petit France-szal bennünket is elvarázsol. Ezután a katedrálisnak szentelünk figyelmet. Dél körül indulás hazafelé, folyamatos utazás rövid megállókkal. Érkezés a késő éjszakai órákban.


 

Részvételi díj: 207 500 FT/fő

Egyágyas felár: 55 000 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 180 EUR/fő tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok:

03:00 óra       Budapest, Hősök tere

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok