Milánó és a Lago Maggiore gyönyörű vidéke

(2019. aug. 21-25., 5 nap / 4éj) 

Erdély rejtett kincsei

(2019. okt. 16- 20. , 5 nap / 4 éj)


Dél-Tirol őszi színei és ízei

(2019. okt. 17- 20. , 4 nap / 3 éj)

 

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Párizs és a Loire-völgye

Párizs és a Loire-völgye

Indulás

2019. aug. 1.

Ár204.000 Ft/fő
Időtartam7 nap / 6 éj

Párizs és a Loire-völgye

 

Párizs és a Loire-völgye

 

1. nap Utazás Németországon keresztül Metzbe, a tranzitszállásunkra. Útközben rövid pihenő a hangulatos Regensburgban. Szállás elfoglalása (1 éj).

2. nap Párizs fele folytatva utunkat, Reimsben megnézzük a francia királyok ősi koronázó templomát, a gyönyörű gótikus katedrálist. Chagall üvegablakai mellett a középkori mesterek kőfaragásai és a híres mosolygó angyal várnak ránk. Továbbutazás Párizsba, ahol a Montparnasse torony tetejéről találkozunk először a város lenyűgöző látványával, majd a madártávlat után, ismerkedünk a város nevezetességeivel: Notre Dame katedrális, Pompidou központ, Forum des Halles, Palais Royal, a Louvre híres üvegpiramisa, Diadalív, majd Párizs legelegánsabb sugárútján a Champs Elysées-n sétálunk. Szállás elfoglalása Párizsban (4 éj).

3. nap A Napkirály hajdani rezidenciáját, a Versaillesi kastélyt és a kertjét keressük fel.  A kastély pompáját a királyi lakosztályok és a tükörterem, a mai napig hűen őrzik.  Minden a fényről, a dicsőségről szól. A kertépítészet különleges alkotása a szökőkutakkal, szobrokkal, medencékkel és a csodálatos virágokkal díszített park. Visszatérve Párizsba az Eiffel-tornyot keressük fel, majd a város híres bohém-negyede, a Montmartre következik. A Festők terénél figyelhetjük a portrékészítőket, megihatunk egy pohár Calvados-t és a Szent-Szív-bazilika, vagyis a Sacre Coeur lépcsőiről élvezhetjük a város esti panorámáját. 

4. nap A délelőtti órákban látogatást teszünk a híres párizsi képtárban, a Louvre-ban, a világ egyik leggazdagabb múzeumában. Megtekinthetjük Leonardo da Vinci híres Mona Lisa-ját. A képtár-palota meglátogatása után egy rövid sétát teszünk a belvárosban a Szajna parton. Majd ellátogatunk az Invalidusok Dómjába, ahol Napóleon sírja is található, és a Pantheon. Este egy kellemes hajókiránduláson veszünk részt a Szajnán. A Szajnáról gyönyörű kilátás nyílik a megvilágított Párizsra, megtekinthetjük a még eddig nem ismert épületeket, mint például a Musée d’Orsay-t, de kivilágított fényében csodálhatjuk meg az Eiffel-tornyot és a már többi, általunk ismert épületet is.

 

5. nap Egész napos kirándulást teszünk a Loire völgyében. Először meglátogatjuk a hatalmas, az évszázadok kastélyának is nevezett Blois kastélyát, majd a Chambord-i kastélyt, ezt követően az egyik legszebbnek tartott hölgyek kastélyába a Chenonceaux-i vízi kastélyba és parkjába teszünk látogatást.

 

6. nap A reggeli elfogyasztása után vásárlási lehetőség a Défense negyedben, majd búcsút veszünk Párizstól. Délután továbbutazás Elzász fővárosába, Strasbourgba. Este a szállás elfoglalása (1 éj).

 

7. nap Délelőtt városnézés Strasbourgban, a világ egyik legmagasabb templomtornyának meglátogatása. Dél körül indulás hazafelé, folyamatos hazautazás rövid megállókkal. Érkezés a késő éjszakai órákban Magyarországra. 

 

Részvételi díj: 204 000 Ft/fő

Egyágyas felár: 76 800 Ft/fő

Belépő: 175 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

BBP biztosítás 18-70 éves kor között: 390-580 Ft/fő/nap

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset-és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Útvonal: Győr-Kapuvár-Sopron-Metz-Regensburg-Reims-Párizs-Versailles-Blois-Chambord- Chenonceaux-Strasbourg-Sopron-Kapuvár-Győr

Felszállási helyek és időpontok

04:15 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04.45 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:05 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:20 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:45 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok