Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz

 

 
Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Montenegro, a fekete hegyek országa

Montenegro, a fekete hegyek országa

Indulás
Ár149.000 Ft/fő
Időtartam7 nap / 6 éj

 

Montenegro, a fekete hegyek országa
Montenegro, a fekete hegyek országa

 

1. nap

Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Horvátországon keresztül rövid pihenőkkel Szarajevoba. A város nevezetességeivel ismerkedünk, bazár, dzsámik, székesegyház és természetesen Ferenc Ferdinánd meggyilkolásának színhelye. Szállás elfoglalása után vacsora. (1 éj)

2. nap

Reggeli után továbbutazás Montenegroba. Útközben Bosznia-Hercegovina műemlékekben bővelkedő városába, Mostarba. Városnézés után rövid pihenő, majd indulás Budvára a szálláshelyünkre. (4 éj)

3. nap

Reggeli után egész napos kirándulásra megyünk. Budva városát elhagyva Sveti Stefan szigeténél fotószünetet tartunk, majd Stari Bar romváros megtekintése következik. Közel 500 évet megyünk vissza a korban a romos épületek közt.  Továbbindulunk a Skadari Tóhoz, ahol rövid fotószünetet tartunk, majd Vírpazarban 1,5 órás csónakázáson veszünk részt a tavon. Egy fantasztikus úton érünk vissza szálláshelyre.

4. nap

Reggelit követően Perast városába utazunk. A történelmi városból kishajóval megyünk át az öböl közepén található Szirti Madonna szigetre, ahol nem csak a templomot, hanem az ott található kis múzeumot is megtekintjük.  Ezt követően Kotor városába utazunk, ahol a városfalakkal körülvett város székesegyházát és műemlék épületeit tekintjük meg. Városnézést követően szabad program következik, majd visszaindulunk a szálláshelyre.

5. nap
Reggeli után a Njegusi szerpentines úton haladva, a számozott hajtűkanyarokban sonka, sajt kóstoló és vásárlási lehetőség vár minden látogatót.  Ezt követően továbbindulunk Cetinjébe, mely a régi időkben Montenegró fővárosa volt. Itt megtekintjük a kolostor épületét és a volt főváros makettjét. Továbbutazunk Montenegró leglátogatottabb kolostorához, az Ostrogi kolostorhoz. Félelmetes magasságban épült a hegy meredek oldalába, épp ezért kis buszokkal jutunk fel, majd tekintjük meg. 

6. nap

Reggelit követően elindulunk Horvátország felé. A világ egyik gyöngyszemének méltán tartott Dubrovnik lesz a mai kirándulásunk első célpontja, ahol helyi idegenvezető mutatja meg számunkra Raguza városának felbecsülhetetlen értékeit, kolostorokat és templomokat, a velencei stílusú városházát, a mindig nyüzsgő piacokat.Ezt követően Splitben megtekintjük az egykori pogány szentélyből kialakított keresztelőkápolnát és kisétálunk a gyönyörű pálmafákkal díszített tengerparti korzóra, majd a szabadidő után a szállás elfoglalása, vacsora. (1 éj)

7. nap

Reggeli után rövid városnézés Trogirban. A városban sétálva igazi velencei hangulatot tapasztalunk, hiszen a Velencei Köztársaság idejében kiemelkedő jelentősége volt, melyet a városfal és a Kamerlengo erőd bizonyít. Elköszönünk Horvátországtól és hazaindulunk. Rövid pihenőket tartva a késő esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj: 149.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 27.200 Ft/fő

Belépők: 40 EUR/fő(tájékoztató jellegű ár)

BBP biztosítás 18-70 éves kor között: 390-580 Ft/fő/nap

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggel és vacsora)

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, az audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Útvonal: Sopron-Kapuvár-Győr-Budapest-Szarajevo-Mostar-Stari Bar-Perast-Kotor-Cetinje-Ostrog-Dubrovnik-Split-Trogir-Budapest-Győr-Kapuvár-Sopron

Felszállási helyek és időpontok

03:40 óra         Sopron, vasútállomás, Spar oldala.

04:10  óra        Fertőszentmiklós, elkerülő buszmegálló

04:25 óra         Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló                 

04:40 óra        Csorna, Kórház előtti buszmegálló

05:10  óra        Győr, Városháza oldala – járdasziget

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok