Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Egynapos » Belföld » ŐRSÉGI TÖKFESZTIVÁL

ŐRSÉGI TÖKFESZTIVÁL

Indulás

2020. szept. 26.

Ár7.200 Ft/fő
Időtartam1 nap

ŐRSÉGI TÖKFESZTIVÁL 

 

Őrségi Tökfesztivál

 

Utazásunk során az Őrség építészeti és tájvédelmi nevezetességeivel ismerkedünk meg. Első megállónk Velemér lesz ez a település az eredeti freskókkal díszített katolikus középkori templomáról híres, ezt követően utazunk tovább Magyarszombatfára, ahol a fazekas mesterség eszközeit és termékeit a Fazekas-ház mutatja be. Majd a tökfesztivál 2 helyszínén teszünk látogatást. Először Őriszentpéter emlékeit tekintjük meg, majd az Őrségi Tökfesztiválon veszünk részt, ahol ételkülönlegességek, tájtermékek seregszemléje mellett kézműves kirakodóvásár várja az érdeklődőket. Szabadidőt követően utazunk tovább. Következő állomásunk Szalafő, ahol látogatást teszünk a Skanzenben. Ezen a helyszínen is ellátogatunk a Tökfesztiválra, ahol a népi játékok és művészeti bemutatók forgatagában megismerkedhetnek a tök helyi kultuszával. A fergeteges előadások és tökcsoda-teremtmények megtekintése közben a vendégek tökből készült ételspecialitásokat kóstolhatnak meg.

Részvételi díj: 7 200 Ft/fő
Belépődíj: 1 700 Ft/fő (tájékoztató jellegű ár)

 

Felszállási helyek és időpontok

05:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

06.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

06:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

07:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala


 

 

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok