ELŐADÁS FŐBB ÚTJAINKRÓL SOPRONBAN ÉS GYŐRBEN!


Négy körutazás, érdekességek, új belföldi utazásaink rövid bemutatása.
Nyereménysorsolás: 1 fő részére a bemutatott 4 körutazás egyikén ingyenes részvételi lehetőség!  Várjuk Önöket szeretettel! Ingyenes autóbuszos transzfert biztosítunk oda és visszaútra.

Részvételi és transzfer igényét kérjük irodánk egyikében jelezze telefonon vagy személyesen a létszámkorlát miatt!

SOPRON  01.24: Evangélikus Egyházközség, Színház u 27, nagyterem, 1.emelet.
Kezdés: 17:30
Előadók: Sümeghy Gyöngyi és Pajter Martina.
Bemutatott utak: Andalúzia, Francia Riviéra, Szentpétervár, Párizs.

Győr 01.31: Leier City Center, Hunyadi u 14, 1. emelet, Baross terem (a főbejáraton keresztül, lifttel megközelíthető). Kezdés: 17:30
Előadók: Sümeghy Gyöngyi és Pajter Martina
Bemutatott utak: Korfu, Elba, Svájc, Rajna hajóút.

Transzfer indulási időpontok 01.24: Győr: 15.50 óra Városháza oldala – Kapuvár, Spar : 16.40 - Sopron érkezés: 17.20 óra,
01.31 indulás Sopron GYSEV Pu. 15.50 - Kapuvár Spar: 16.30 óra - Győr érkezés: 17.20 óra. 

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Virágkarnevál Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön!

Virágkarnevál Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön!

Indulás

2020. febr. 28.

Ár128.000 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

Virágkarnevál  Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön  ! 

 

hölgy utasunk társításra vár!

Virágkarnevál és citromünnep a Cote d’Azur-ön !

 

Idegenvezető: Sümeghy Gyöngyi

 

1. nap: Hajnali órákban kelünk útra, hiszen ma hosszú út áll előttünk. A mai nap végállomása a francia határhoz közel eső Virágok Riviérája, ahonnan szomszédolni járunk majd a Cote d’Azur partvidékére. Szállás Alassioban.


2. nap: Mai napunk a virágok jegyében fog eltelni Nizzaban. A délelőttöt városnézéssel töltjük – Mont Boron, Garibaldi tér, az antik Cimiez, Promenade des Anglais, Hotel Negresco és sok egyéb más. Tökéletes klímája miatt a tavasz beköszöntével átváltozik egy játékos, színes virágkarnevál helyszínévé. Közel 150 éve készülnek a városvezetés megbízásából a szebbnél-szebb karneváli összeállítások, melyek tematikája évről-évre mindig változik. Idén a „Divat királya” az öltözködés világába kalauzol el bennünket virágdíszbe öltöztetett kocsik, számtalan tánccsoport valamint élőzenét szolgáltató együttes segítségével. A másfél órás műsort kényelmesen, a tribünről követhetjük végig. Talán sikerül a tavasz jelképét – egy csokornyi mimózát nekünk is elcsípni. Szabadidő, majd vissza a szállásra.


3. nap: Ezt a napot is a francia Riviérán töltjük. A francia-olasz határ mögött húzódó egykori olasz város Menton, szűk kis utcáival, sziklához tapasztott belvárosával és már ilyenkor is kellemes klímájával csalogatja a vendégeket. Ma azonban ennél többet kínál a város, hiszen a tengerparti sétány kora délután a Citromünnep helyszíne lesz. Tribünről nézhetjük végig az idei mottónak - „Világok ünnepe” - megfelelően citrommal és naranccsal díszített kocsikat, majd utána a Bioves-kertben felállított, tonnányi gyümölcsből kialakított óriásszobrokat. Lenyűgöző a színek kavalkádja és a fantáziadús tervek megvalósítása. Késő délután közös sétát teszünk a dalfesztiváljáról híres Sanremoban majd visszatérünk szállásunkra.


4. nap: Reggeli után elindulunk a Pó-síkság felé. Napközben bőven van időnk, így Észak-Olaszország egyik gyöngyszemét, Európa egy korábbi kulturális fővárosát, Genovat keressük fel. Az egykori tengeri köztársaság óriási gazdagsággal bírt, melynek nyomai ma is kézzel foghatóak. Tegyünk egy közös sétát és merüljünk el a gazdagság évszázadaiban a San Giorgio egykori banképülete, San Lorenzo-székesegyház, a Dózse-palota, a jezsuita Jézus-templom, Porta Soprana, Kolumbusz háza, Ferrara tér és nem utolsósorban a Strada Nuova palotái segítségével. A látvány magáért beszél, egyszerűen lebilincselő. Szállás Verona környékén.


5. nap: Ma sem maradunk egészen látnivaló nélkül. A délelőtti órákban kiruccanunk a Garda-tó dél partján található földnyelvhez, mely hévforrásai révén kedvelt üdülőhely. Sirmione mindannyiunkat le fog nyűgözni. Folytatva utazásunkat az esti órákban érkezünk haza.

 

Részvételi díj: 128 000 Ft/fő

Egyágyas felár: 31 700 Ft

Belépők: tájékoztató jelleggel: 62 Eur/fő

Szállás: 3-4* szállodákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Az ár tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

 

Az ár nem tartalmazza: a belépődíjakat, a baleset és poggyász biztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési felvétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

 

Felszállási helyek és időpontok

02:30 óra       Budapest, Hősök tere

04:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04:30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

04:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok