Milánó és a Lago Maggiore gyönyörű vidéke

(2019. aug. 21-25., 5 nap / 4éj) 

Erdély rejtett kincsei

(2019. okt. 16- 20. , 5 nap / 4 éj)


Dél-Tirol őszi színei és ízei

(2019. okt. 17- 20. , 4 nap / 3 éj)

 

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Virágkarnevál Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön!

Virágkarnevál Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön!

Indulás
Ár85.000 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

Virágkarnevál  Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön  ! 

Virágkarnevál  Nizzában, citromünnep a Cote d’Azur-ön !

Last Minute Ajánlat!

1. nap: Hajnali órákban kelünk útra, hiszen ma hosszú út áll előttünk. A mai nap végállomása a francia határhoz közel eső Virágok Riviérája, ahonnan szomszédolni járunk majd a Cote d’Azur partvidékére. Szállás San Remo környékén, 3 éj

2. nap: Mai napunk a virágok jegyében fog eltelni Nizza városában. A délelőttöt városnézéssel töltjük – Mont Boron, Garibaldi tér, az antik Cimiez, Promenade des Anglais, Hotel Negresco, ortodox templom és sok egyéb más. Tökéletes klímája miatt a tavasz beköszöntével átváltozik az Európa-szerte híres virágkarnevál helyszínévé. Közel 150 éve készülnek a városvezetés megbízásából a szebbnél-szebb karneváli összeállítások, melyek tematikája évről-évre mindig változik. Az idén a nemzetközi filmezés világába kalauzolnak el bennünket virágdíszbe öltöztetett kocsik, számtalan tánccsoporttal valamint élőzenét szolgáltató együttessel. A 1,5 órás műsort kényelmesen, a tribünről követhetjük végig. Talán sikerül a tavasz jelképeként nekünk is elcsípni egy csokornyi mimózát. Szabadidő, majd vissza a szállásra.

3. nap: Ezt a napot is a francia Riviérán töltjük. Célunk a közvetlenül a francia-olasz határ mögött húzódó egykori olasz város Menton, mely szűk kis utcáival, sziklához tapasztott belvárosával és már ilyenkor is kellemes klímájával csalogatja a vendégeket. Ma azonban ennél többet kínál a város, hiszen a tengerparti sétány kora délután a Citromünnep helyszíne lesz. A tribünről nézhetjük végig az idei mottónak - „Fantasztikus világok” - megfelelően citrommal és naranccsal díszített kocsikat majd utána a Bioves-kertben felállított, tonnányi gyümölcsből kialakított óriásszobrokat. Lenyűgöző a színek kavalkádja és a fantáziadús tervek megvalósítás.

4. nap: Reggeli után elindulunk a Pó-síkság felé, hogy elérjük esti tranzitszállásunkat. Napközben bőven van időnk, így Észak-Olaszország egyik gyöngyszemét, Európa egy korábbi kulturális fővárosát, Genova-t keressük fel. Az egykori tengeri köztársaság óriási gazdagsággal bírt, melynek nyomai ma is kézzel foghatóak. Tegyünk egy közös sétát és merüljünk el a gazdagság évszázadaiban a San Giorgio egykori banképülete, San Lorenzo-székesegyház, a Dózse-palota, a jezsuita Jézus-templom, Porta Soprana, Kolumbusz háza, Ferrara tér és nem utolsósorban a Strada Nuova palotái segítségével. A látvány magáért beszél, egyszerűen lebilincselő. Szállás Vicenza környénén.

5. nap: Ma sem maradunk egészen látnivaló nélkül. Utunkat Aqulieaban szakítjuk meg egy látogatás erejéig. Az egykori római település virágzó kereskedőváros volt, ma jelentéktelennek tűnő kikötő régen hatalmas mennyiségű árut fogadott és továbbított észak felé. Ebből az időből maradt ránk óriási értéket képviselő kora keresztény mozaikja is. Templomában felbukkannak a portyázó hunok is. Folytatva utazásunkat az esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj: 85 000 Ft/fő
Egyágyas felár: 30 000 Ft
Belépők: tájékoztató jelleggel: 55 Eur/fő
Ellátás: félpanziós ellátás, 3* szállodában


Felszállási helyek és időpontok

04:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04:30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

04:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok