Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Párizs városlátogatás repülővel

Párizs városlátogatás repülővel

Indulás

2019. máj. 27.

Ár209.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Párizs városlátogatás repülővel

 

Párizs városlátogatás

 

1. nap

Autóbuszos transzfer a repülőtérre és a délelőtti órákban utazás Párizsba, majd transzfer a szállodába. Kora délutáni érkezésünket követően máris a város felfedezésére indulunk. Párizs szívében a Cité-szigeten, a Notre Dame katedrálist nézzük meg, majd teszünk egy sétát a Latin-negyedben. Este a híres bohém-negyed, a Montmartre következik! A Festők terénél figyelhetjük a portrékészítőket, megihatunk egy pohár Calvados-t és a Szent-Szív-bazilika, vagyis a Sacre Coeur lépcsőiről élvezhetjük a város esti panorámáját.

2. nap

A világ legszebb múzeumai között számon tartott  Musée d’Orsay képei és a tárlatvezetés segítségével bepillantást nyerünk az impresszionizmus korszakába. A hajdani vasúti pályaudvar egészen különleges otthonává vált Cézanne, Degas, Renoir, vagy Van Gogh alkotásainak. Átsétálunk a Szajna túlpartjára, majd a Tuileriák gyönyörű kertjén, és az elegáns Vendome téren át, ahol a híres Hotel Ritz található, érkezünk a különleges Garnier palotához, vagyis az Operához.  Charles Garnier volt az építésze a gazdagon díszített épületnek.  Megnézhetjük a több mint 6 tonnás csillárt, Chagall mennyezeti festményét, a gazdagon díszített belső tereket és ki tudja, talán megpillanthatjuk a fantomot is.  A nap zárásaként a Fragonard parfüm múzeum vár ránk az illatszergyártás titkaival és vásárlási lehetőséggel. Este látogatás az Eiffel-toronynál.

3. nap

Az Invalidusok dómjánál tiszteletünket tesszük Napóleon emléke előtt, és akit érdekel, elmerülhet a múzeum hadtörténeti kiállításaiban, míg a többiekkel a közelben levő Biron palotát, Rodin hajdani otthonát keressük fel.  Itt nem csak a palotában, de a kertben is olyan kincsek várnak ránk, mint a Gondolkodó, a Calais-i polgárok vagy a Csók.  Délután szabadprogram, vagy fakultatív látogatás tárlatvezetéssel a Louvre-ban, a világ egyik leggazdagabb múzeumában. A fantasztikus élmények után esti séta a Champs-Elysée-n és a Diadalívnél.

4. nap

Szabadprogram, vagy séta a híres Pére Lachaise temetőben, ahol magyar emlékekkel is találkozunk. Párizstól egy kellemes szajnai hajókirándulással veszünk búcsút, elhatározva, hogy ide még visszajövünk!  Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás, majd transzfer az indulási helyszínekre.

 

Részvételi díj: 209.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 38.400 Ft

 

Tartalmazza:

  • az autóbusz költségei
  • 3 éj szállás félpanzióval
  • csoportkísérő idegenvezető díja
  • repülőjegy
    • reptéri illeték
  • útlemondási biztosítás

 

Nem tartalmazza:

  • belépődíjak
  • turistaadó
  • BBP - betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Belépődíjak: 140 EUR (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* szálloda 2 ágyas zuhanyzós szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

A repülőgép BÉCS-ből indul tervezetten  10.55 -kor 

 

 

Felszállási helyek és időpontok

05:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

06.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

06:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

07:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok