Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Ausztria, ég és jég között

Ausztria, ég és jég között

Indulás

2020. jún. 6.

2020. aug. 29.

Ár39.600 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

 

Ausztria ég és jég között

 

Ausztria ég és jég között

 

  1. 1. nap Kora reggeli indulás után érkezünk meg Admontba, ahol a világ legnagyobb kolostori könyvtárát tekintjük meg. A bencések számára a munka és az imádság mellett új ismeretek megszerzése is a mindennapok részét képezte. A felhalmozott tudást egy rendkívül díszes barokk környezetben helyezték el. Továbbutazás a Dachstein-csoporthoz. A Ramsauból induló kötélpálya segítségével jutunk fel 3000m magasságba, ahol egy jégbarlang, egy függőhíd és sok más érdekesség is vár majd ránk. Az késő délutáni órákban foglaljuk el a szállásunkat.

  2. 2. nap A mai délelőtt is a természet szépségeiről szól. A Werfen fölött található jégbarlang világviszonylatban is egyedülálló, ahol még a nyári hőségben is fagypont alatt marad a hőmérséklet. Gyalogosan vágunk neki ennek a fagyos fantáziavilágnak, ahol az egyes termeket lépcsősorokkal kötik össze. Délután Steyrt keressük fel. A Stery- és az Enns-folyó összefolyásánál fekvő város kiszélesedő Fő útja egy gazdag kereskedővárosra utal. Hazaérkezés az esti órákban.

 

Részvételi díj: 39.600 Ft/fő

Egyágyas felár: 6.500 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak,idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Belépődíjak:

77 EUR(tájékoztató jellegű ár)


Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás:  félpanzió (reggeli és vacsora)


Felszállási helyek és időpontok

05:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
05.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
05:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
06:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
06:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok