Milánó és a Lago Maggiore gyönyörű vidéke

(2019. aug. 21-25., 5 nap / 4éj) 

Erdély rejtett kincsei

(2019. okt. 16- 20. , 5 nap / 4 éj)


Dél-Tirol őszi színei és ízei

(2019. okt. 17- 20. , 4 nap / 3 éj)

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Cseh Paradicsom

Cseh Paradicsom

Indulás

2019. aug. 29.

Ár59.000 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Cseh Paradicsom

Cseh Paradicsom


1. nap

Korai indulás után első megállónk Litomysl, Smetana, a híres zeneszerző szülőhelye. Az Unesco azonban a káprázatos kastélya miatt vette fel az örökségi listára. A különlegesen díszített homlokzat mesés gazdagságra utal, színházában pedig a kor legjelentősebb művészei léptek fel. Következő állomásunk az Elba partján fekvő egyetemi város, Pardubice. Kastélya mellett az óváros középkori festett és stukkós házai, mint a Városháza, a Ház az Arany birkához vagy a Ház a Fehér lóhoz ejtenek bennünket ámulatba. Továbbutazás a szálláshelyre.

2. nap
Reggelit követően sétát teszünk a hagyomány szerint a Királynék városának tartott Hradek Kraloveban. A háromszögű, elnyúló Nagy téren találjuk a székesegyházat, a Városházát, az egykori jezsuita kollégiumot és számtalan kereskedőházat. Közös sétánk után elindulunk a Cseh Paradicsom egyik különlegességét bejárni. Az Adrspach-Teplicei-sziklavidék egy gyalogosan bejárható sziklaerdő. Szikláinak mindegyike elindítja fantáziánkat, így láthatunk egy szerelmes párt, egy polgármestert, de átmehetünk az „Egérúton” is. Kirándulásunkat Broumovban folytatjuk, ahol egy rövid séta keretében ismerkedünk a városka nevezetességeivel – apátság, Fő tér és a különleges, Skandináviára jellemző fatemplommal. Egy kis lengyel kitérővel érkezünk vissza a szálláshoz.

3. nap
Hazafelé megállunk Zdarban, Zelena Hora templománál, ahol Nepumuki Szent János kultuszának megfelelően kegytemplomot emeltek. Évszázadok óta zarándokok ezrei keresik fel ezt a búcsújáró helyet. Továbbutazás Brnoba, Morvaország fővárosába, mely változatos építészetével méltán élvez műemléki védettséget. Hazaérkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 59.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 18.200 Ft/fő

Tartalmazza: az autóbusz költségei, 2 éj szállás félpanzióval,  csoportkísérő idegenvezető, audio-guide készülék, útlemondási biztosítás

Nem tartalmazza: belépődíjak, turistaadó, BBP - betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Felszállási helyek és időpontok

05.30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

06.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

06:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

07:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Belépődíjak: 500 CZK/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Útvonal:Győr-Kapuvár-Sopron- Litomysl Pardubice-Hradek Kralove Adrspach-Teplicei-sziklavidék - Broumov-Zdar- Brno-Sopron-Kapuvár-Győr

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!



Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok