Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Ismeretlen Csehország

Ismeretlen Csehország

Indulás

2020. júl. 10.

Ár74.200 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Ismeretlen Csehország

 

 

1. nap

Korai indulás után első megállónk Litomysl, Smetana, a híres zeneszerző szülőhelye. Az Unesco azonban a káprázatos kastélya miatt vette fel az örökségi listára. A különlegesen díszített homlokzat mesés gazdagságra utal, színházában pedig a kor legjelentősebb művészei léptek fel. Következő állomásunk az Elba partján fekvő egyetemi város, Pardubice. Kastélya mellett az óváros középkori festett és stukkós házai, mint a Városháza, a Ház az Arany birkához vagy a Ház a Fehér lóhoz ejtenek bennünket ámulatba. Továbbutazás a szálláshelyre.

2. nap 
Reggelit követően sétát teszünk a hagyomány szerint a Királynék városának tartott Hradek Kraloveban. A háromszögű, elnyúló Nagy téren találjuk a székesegyházat, a Városházát, az egykori jezsuita kollégiumot és számtalan kereskedőházat. Közös sétánk után elindulunk a Cseh Paradicsom egyik különlegességét bejárni. Az Adrspach-Teplicei-sziklavidék egy gyalogosan bejárható sziklaerdő. Szikláinak mindegyike elindítja fantáziánkat, így láthatunk egy szerelmes párt, egy polgármestert, de átmehetünk az „Egérúton” is. Kirándulásunkat Broumovban folytatjuk, ahol egy rövid séta keretében ismerkedünk a városka nevezetességeivel – apátság, Fő tér és a különleges, Skandináviára jellemző fatemplommal. Egy kis lengyel kitérővel érkezünk vissza a szálláshoz.

3. nap
Hazafelé megállunk Zdarban, Zelena Hora templománál, ahol Nepumuki Szent János kultuszának megfelelően kegytemplomot emeltek. Évszázadok óta zarándokok ezrei keresik fel ezt a búcsújáró helyet. Továbbutazás Brnoba, Morvaország fővárosába, mely változatos építészetével méltán élvez műemléki védettséget. Hazaérkezés az esti órákban.

 

Részvételi díj:74 200 Ft/fő

Egyágyas felár: 18 200 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 300 CZK + puszedlikóstoló? (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok

03:20 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

03:30 óra       Budapest, Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.

 05:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05:30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok