Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Bódeni-tó és Mainau-szigete

Bódeni-tó és Mainau-szigete

Indulás

2020. szept. 2.

Ár99.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Bódeni-tó és Mainau-szigete 

Bódeni-tó

 

 

  1. 1 nap Folyamatos utazás Ausztria legnyugatibb tartományába. A délutáni órákban Innsbruckkal ismerkedünk. Az hajdani császárváros jelentős emlékei az Aranytetős-ház, a Fő tér árkádos kereskedőházai, a Diadalív, Szent Jakab-dóm, Hofburg, Hofkirche valamint az Isel-hegy sísánca. Továbbutazás a vorarlbergi szállásra.

  2. 2 nap A mai napot a Bódeni-tó északi partjának szenteljük. A szigetre épült Lindau fő útvonala Miksa császárról kapta nevét, ahol a város legdíszesebb épületeire bukkanhatunk. A városháza freskója Miksa birodalmi gyűlésére emlékeztet. Harangjátéka évszázadok óta jelzi az idő múlását. Oroszlános kikötői bejárata kereskedők és futárok tömegét fogadta a város virágkorában. Továbbutazás Friedrichshafenbe, ahol figyelmünket a Zeppelin Múzeumra fordítjuk. A múzeumban alkalmunk nyílik egy léghajó bejárására, mely technikai fejlesztése Amerika és Európa között állandó légi összeköttetést tett lehetővé. Következő állomásunk az északi partvonal gyöngyszeme, Meersburg. A teraszos partszakaszra épült városka fölé magasodik a vár és a püspöki kastély, melynek teraszáról fantasztikus kilátás nyílik az egész tóra. Utolsó állomásunk Birnau búcsújáró barokk kegyhelye, ahonnan visszatérünk szállásunkra.

  3. 3 nap A déli partvonal is tartogat számunkra látnivalókat. A Mainau-sziget Európa egyik legszebb virágos kertje, mely mai arculatát a svéd királyi család egyik ágának köszönheti. A kastély körüli 45 ha park látogatásunk idején rhododendronok, pünkösdi rózsák és ezernyi más virág színes szőnyeget borít a szigetre. Ezzel a mesebeli természeti környezettel nem lehet betelni. Napunk másik színhelye Konstanz, ahol a középkorban nagy politikai csatákat vívtak. A pápaság harcának helyszínei ma is a város legfontosabb látnivalói.

  4. 4 nap Reggeli után indulunk hazafelé, utunkat Münchenben szakítjuk meg. Rövid séta a városban. Érkezés a késői órákban.

 

Részvételi díj: 99 000 Ft/fő

Egyágyas felár: 16 000 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat.

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Belépődíjak: 49 EUR (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)


Felszállási helyek és időpontok

02:50 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

03:00 óra       Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.

 04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok