Milánó és a Lago Maggiore gyönyörű vidéke

(2019. aug. 21-25., 5 nap / 4éj) 

Erdély rejtett kincsei

(2019. okt. 16- 20. , 5 nap / 4 éj)


Dél-Tirol őszi színei és ízei

(2019. okt. 17- 20. , 4 nap / 3 éj)

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Velence Másképp

Velence Másképp

Indulás

2019. szept. 5.

Garantált indulás
Ár86.300 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Velence Másképp

Velence Másképp

1. nap
Kora reggeli indulás után utazás kis pihenőkkel az Adriára. A kora délutánt egy kis sétával szakítjuk meg Udine-ben. A velenceiek uralmát mindenütt markánsan jelzik az elhelyezett szárnyas oroszlánok és a tipikusan velencei boltívek. Továbbutazás a szállásra  (Jesolo környékén – akár Cavallino, akkor olcsóbb a behajtási engedély Punta sabbioniba) Késő délután helyi járattal behajózunk Velence szívébe, ahol első ízben ismerkedhetünk a város hangulatával. A kivilágított Szent Márk tér és díszes épületei lenyűgöző látványt nyújtanak. Vacsora egy helyi kisvendéglőben. Visszatérünk a szállásra.

2. nap
A mai napot teljes egészében Velencére fordítjuk, hogy fel tudjuk fedezni a város kincseit, kis sikátorait és megbújó szépségeit. Olyan építészeti emlékekre koncentrálunk, melyek felejthetetlen emléket nyújtanak majd – Palazzo Ducale, Frari-templom, Fenice Színház vagy a Canal Grande egyik palotája a Ca’Rezzonico. Közben szakítunk pihenésre is időt, gondolázunk egyet és kiülhetünk egy kis teraszra csak figyelni a városi forgatagot.

3. nap
Velencei látogatásunk nem lenne teljes a szigetek nélkül. 3 szigetre fordítunk figyelmet. Torcello, mely a mai Velence bölcsője. Ennek építészeti emlékei jól mutatják a már akkori mesés gazdagságot. Felkeressük a katedrálist, melynek belső homlokzatát kátrázatos és igencsak beszédes üvegmozaikok borítják. Innen továbbmegyünk a csipkék szigetére, Buranora. Érdemes felkeresni a Csipke Múzeumot, vagy csak megfigyelni, hogyan is készül fiatal lányok munkája nyomán a híres buranoi csipke. Az üvegművesség is hagyományos ipara a szigetvilágnak. Murano egyik műhelyében végig kísérhetjük az üvegfúvó mesterek tehetségét és roppant ügyességét. Késő délután visszatérünk a szállásra.

4. nap

Hazafelé sem maradhatunk élmények nélkül. A velencei lagúnák legutolsó darabja egészen Grado-ig nyúlik el, így ott veszünk búcsút a tengertől. Kis sétát teszünk az óvárosi negyedben, majd ellátogatunk Aquileiaba, ahol a kora kereszténység egyik legszebb kőmozaikkal díszített padlóját tárták fel. Kis pihenőkkel érünk haza az esti órákban.

 

Részvételi díj: 86.300 Ft/fő

Egyágyas felár: 19.200 Ft/fő

 

Tartalmazza: autóbusz költségei, 3 éj szállás félpanzióval, csoportkísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide készülék

Nem tartalmazza: belépődíjak és hajójegy, turistaadó, BBP - betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Belépők:  80 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

 

Útvonal: Udine-Velence-Torcello-Burano-Murano-Grado-Aquileia

 

Felszállási helyek és időpontok

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok