Partner ajánlataink

2022 évi, többnapos programjaink listája már letölthető  a jobb oldali sáv jövő évi ajánlatok menüpontjából!

 Teljes kínálatunk január végéig feltöltésre kerül az utazások menüpontba. Nyomtatott katalógusunk tervezetten február közepén jelenik meg.

 

2022 - előfoglalási kedvezmény 3 vagy többnapos utakra:

  • - június 01-ig induló körutazásoknál a teljes részvételi díj 2022. február 28-ig történő befizetése esetén, 5% kedvezmény (max: 14 000 Ft/fő)
    - június 02-től induló körutazásoknál a teljes részvételi díj 2022. március 31-ig történő befizetése esetén, 5% kedvezmény (max: 14 000 Ft/fő)

 

Covid beutazási feltételekről a konzuli szolgálat honlapján tudnak tájékozódni, kiválasztva a célországot:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Ligúria gazdagon- Cinque Terre

Ligúria gazdagon- Cinque Terre

Indulás

2022. máj. 29.

Ár142.500 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

Ligúria gazdagon- Cinque Terre

Ligúria gazdagon- Cinque Terre

2022.május 29- június 02.

 

  1. 1. nap Korai indulás után rendszeres pihenőkkel érkezünk Ausztrián át Olaszországban. Átszeljük a Pó-síkságot és az esti órákban elfoglaljuk szállásunkat a Ligúr-tengerparton, Lavagnaban.

  2. 2. nap Napunkat a közeli Rapalloban kezdjük, ahol az I. világháborút követően több békeszerződést is aláírtak. Innen indulunk hajóval Santa Margheritaba. Belvárosa a ligúr illúziófestészet legszebb példáit sorakoztatja fel. Szépsége rövid sétánk alatt bennünket is el fog varázsolni. A Palazzo Durazzo kertjéből pazar kilátás nyílik a szélesre tárt öbölre. Hajónk következő kikötője az antik Delfin-öböl, mely Portofino nevében is megjelenik. Ez a kalóztanya egy szűk kis öbölben a filmvilág alakjainak kedvenc üdülője. Érdemes felsétálni a Szent György-templomhoz vagy a világítótoronyhoz. Innen tovább San Fruttuosoba hajózunk, mely Ligúria rejtett kincseinek egyike. Ezt az egykor gazdag apátságot ma is csak hajóval vagy gyalogosan lehet megközelíteni. Utolsó szakasza mai hajózásunknak Camogliban végződik, mely település nevét az otthon maradt tengerészfeleségekről kapta. Bazilikája és a tenger felől védelmet nyújtó Sárkány-vár fogad bennünket. 

  3. 3. nap Ligúria legismertebb része az öt apró településből álló Cinque Terre, mely teraszai a borkultúra és a citromligetek otthona. Levantoból vonattal megyünk Monterossoba, a Cinque Terre első településébe. Mint mindegyike e kis falvaknak, ez is egy szűk völgybe épült, színes házai egymást támasztják. Innen hajóval jutunk a szomszédos Vernazzaba, amely a partszakasz egyetlen természetes kikötőjével rendelkezik. A város fölött találjuk a Doria-család erődjét. Következő állomásunk Riomaggiore, ahol még most is jól elkülönül egymástól a hajósok és a földművesek negyede. Portovenere erődjével és szűk kis sikároraival már a Cinque Terren kívül vár ránk. Hajózásunk utolsó szakasza katonai kikötőjéről híres La Speziaban ér véget. 

  4. 4. nap Reggelit követően a régió fővárosába utazunk. Az Unesco által is védett város megannyi kincse varázsol el bennünket. Genova egyike volt az olasz tengeri köztársaságoknak, mely egészen Napóleon idejéig független maradt. A Dózse-palota, a Szent Lőrinc- katedrális, Jézus Szíve-templom Rubens munkáival, a Porta Soprana, Kolumbusz háza és a palotanegyed a Strada Nuovan városi sétánk alatt számunkra különleges értékkel bírnak. A közös séta után szabadidőben érdemes megkóstolni a ligúr konyha ízeit, vagy a kikötőben lévő ötven medencével büszkélkedő tengeri akváriumot felkeresni. Délután továbbutazás a Garda-tavi szállásra.

5. nap Korai indulás után hazafelé a Wörthi-tónál állunk meg, Élvezzük az osztrák Riviéra hangulatát. Érkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 142.500 Ft/fő

Egyágyas felár: 23.000 Ft


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra


Belépődíjak:  folyamatban...

Szállás: 3*szálloda, (2-3 ágyas szobáiban)

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)


Felszállási helyek és időpontok:

 

04:30 óra Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

05:20 óra Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

KATALÓGUS 2021 - többnapos utazások EGYNAPOS KATALÓGUS 2021

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2022 évi, többnapos programajánlataink

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok