Partner ajánlataink

Katalógusunk tervezetten január végén-február elején jelenik meg. A kapuvári és győri irodánkban lesz átvehető, Sopronban pedig megtalálják partnereinknél!

 

Előfoglalási kedvezményünk továbbra is biztosított:

3-12 napos, június 1-ig induló körutazások esetén, amennyiben a teljes részvételi díj befizetésre kerül 2021.február.15-ig 5%-os kedvezmény jár (max. 14 000 Ft/fő).

3-12 napos, június 2-től induló körutazások esetén, amennyiben a teljes részvételi díj befizetésre kerül 2021.március.15-ig 5%-os kedvezmény jár (max. 14 000 Ft/fő).

 

2021-es UTAZÁSI AJÁNLATAINK már időponttal olvashatók a Jövő évi ajánlatok fül alatt, a jobb oldali információsávban!

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Sisi olasz almáskertjei

Sisi olasz almáskertjei

Indulás

2021. ápr. 23.

Ár102.800 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

2021. április 23-26.

4 nap/3 éj

(péntek-hétfő)

Idegenvezető: folyamatban...

  1. 1. nap Korai indulással haladunk a Salzburg felé. A Salzach-folyó völgyét követve jutunk el az Alpok szívébe, a Felbertauern-alagúton keresztül először a Dráva majd a Puster völgyébe. Az egykori Tiroli Hercegség területének egy darabja ma Dél-Tirol néven Észak-Olaszországhoz tartozik. A völgyet nem hagyhatjuk el a Neustift-kolostornál tett látogatás nélkül. Érkezés Bolzano közeli szállásra.

  2. 2. nap Délelőtt felkeressük a régió központját. Bolzano vagy Bozen, a hagyományosan német nyelvű régióban a 20. század politikai változásait követően lett olasz nyelvi sziget. A folyók találkozási pontjában kiépült város árkádos főútja a kereskedelem fellegvára volt. Mussolini időszaka sem hagyta érintetlenül a külső kerületeket. Hírnevet a majd 30 éve megtalált és itt kiállított „jégbe fagyott ember”, az Ötzi is öregbíti. A Dél-tiroli Borút mentén sorakoznak a vidék legjobb bortermő vidékei, ahol a tramini bölcsőjét is találjuk. Továbbutazás Trentoba/Trientbe, ahol a keresztény világ egyik legjelentősebb zsinatát tartották. Házainak mesélő homlokzatai, a katedrális épülete avagy a Castello Buonconsiglio a város virágkorát idézik. 

  3. 3. nap Elhagyva Bolzanot ma Sisi kedvenc városába utazunk. Útközben felkeressük a gótika korának egyik legszebb szárnyasoltárát Lanaban. Merano/Meran mediterrán klímájának köszönhetően a császárné egyik kedvenc helye volt. A város így felkészült az előkelőségek fogadására – kaszinó, ivócsarnok, folyó menti sétány. Középkori magját - plébániatemplom és őrtornyok - azonban a tiroli hercegeknek köszönhette, akik a város fölötti kis faluban építtették ki székhelyüket. Dorf Tirol így bennünket is vár. Trautmannsdorf kastélykertje a virágba borult a dél-tiroli 60 millió almafa mellett a természet legszebb virágait bontja ki nekünk. A kastélyban található turisztikai kiállítás segítségével megismerhetjük, hogyan is utazott Sisi meranoi pihenésére. 

4. nap Reggeli után Dél-Tirol egyik legrégebbi települését keressük fel. Sterzing/Vipiteno már a római korban jelentős kereskedelmi pontja volt az Eisack völgyének. A reneszánszban újjáépülő város ma egységes képet mutat. Továbbutazás az ausztriai Tirolba. Rattenberg üvegfúvó műhelyei teszik hangulatossá az Inn-parti várost. Hazaérkezés a késői órákban.

 

Részvételi díj: 102.800 Ft/fő

Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő

 

Tartalmazza: az autóbusz költségei, 3 éj szállás félpanzióval, csoportkísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

Nem tartalmazza: belépődíjak, turistaadó, BBP - betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Belépődíjak: 27 EUR (tájékoztató jellegű, 2020-as ár)

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok

02:50 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út
03:00 óra       Budapest, Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.
04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
05:00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2020 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2021 évi ajánlatok

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok