Milánó és a Lago Maggiore gyönyörű vidéke

(2019. aug. 21-25., 5 nap / 4éj) 

Erdély rejtett kincsei

(2019. okt. 16- 20. , 5 nap / 4 éj)


Dél-Tirol őszi színei és ízei

(2019. okt. 17- 20. , 4 nap / 3 éj)

 

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Spanyolország legjava francia ízelítővel

Spanyolország legjava francia ízelítővel

Indulás

2019. szept. 9.

Ár240.000 Ft/fő
Időtartam11 nap / 10 éj

Spanyolország legjava francia ízelítővel

1 fő egyedül utazó hölgy és 1 fő egyedül utazó Úr társítást vállal!!

Spanyolország legjava francia ízelítővel

1. nap
Utazás Graz-Udine-Velence útvonalon a Ligúr-parti tranzitszállásra, közben séta a világhírű építész Palladio városában, Vicenzában. Szállás, vacsora Bergamo környéken (1 éj).

2. nap
Folytatjuk az utazást a Virágok Riviéráján Spanyolország felé, közben megismerkedünk a Cóte d'Azúr fővárosával, Nizzával. Itt megtekintjük az Operát, a Katedrálist és a Városházát. Érkezés az esti órákban a francia „osztrigapartra”, szállás és vacsora Montpellier   (1 éj).

3. nap
Reggeli után felfedezzük Montpellier szépségeit. Jelentőségét a középkorban orvostudományi egyetemének köszönhette, itt tanunlt Petrarca és Nostradamus is. A város nevezetességei közé tartozik az Opera, a Szent Péter-katedrális, Szent Kelemen-vízvezeték valamint Franciaország első botanikus kertje. Utunkat folytatjuk a kontinens legnagyobb középkori várába, Carcassonne-ba. Ez a hatalmas erőd a katárok utolsó mentsvára volt. Továbbutazás A Pireneusok miniállamába, Andorrába, szállás és vacsora itt. (1 éj)

4. nap
Utazás Aragónba, ahol a tartomány fővárosának, Zaragozának a nevezetességeit tekintjük meg: a Pilar-katedrálist, a Tőzsde épületét, a Seo-templomot. Utunkat folytatva az esti órákban érkezünk az  ország fővárosába, Madridba, szállás a környéken (3 éj).

5. nap
Egész napos madridi városnézés busszal és gyalogosan, melynek keretében látjuk a város nevezetességeit, az elegáns Gran Viát, Plaza Espanát, Neptunót és Cibelest. A labdarúgás szentélyét a Bernabeu stadiont és a Kolombusz emlékművet. Sétálunk a belvárosban, a Puerta Solon, a Plaza Mayoron és megtekintjük a madridi székesegyházat, az Almudenát. Még megismerkedünk a Királyi Palotával, majd zárásképpen a világ egyik leghíresebb képtára, a Prado zárja a programot. 

6. nap
Kirándulás Madrid környékének világhírű nevezetességéhez, az Escorialhoz, a világ egyik legjelentősebb kolostorához. Századokon át a spanyol uralkodók által látogatott kolostor volt és sokuknak egyben végső nyughelyévé vált. Következő állomásunk az Elesettek Völgye, melyet a polgárháború utáni megbékélés szimbólumának szántak. Innen visszautazunk Madridba, ahol szabadidő keretében lehetőség lesz vásárlásra, múzeumok látogatására.

7. nap 
Búcsút veszünk a fővárostól, majd utazás Kasztilia régi fővárosába, Toledóba. Megismerkedünk csodálatos szépségeivel, a katedrálissal, a San Tomé-zsinagógával és Greco lakóházával. Dél körül utazás az ország 3. legnagyobb városába, a Costa Levante fővárosába, Valenciába. Itt megismerkedünk a Tőzsdével, a katedrálissal és a Városházával. Szállás Valencia környékén. (1 éj)

8. nap
A valenciai narancsligetek mentén utazunk észak felé, elérve az ország legnagyobb folyóját az Ebrót. Visszaérkezünk Katalóniába, itt felkeressük a római emlékekben gazdag Tarragonát, majd a katalánok szent helyének számító Montserratot. A XIII.sz.-ban alapított bencés kolostor és környezete lenyűgöző élményt nyújt. Szállás Barcelona környékén. (2 éj)

9. nap
Ismerkedés az ország 2. legnagyobb városával, Barcelonával, mely méltán az idegenforgalom fellegvára. Műemlékei korszakokat ölelnek át: gótikától, reneszánsztól a barokkig, sőt a modernizmus koráig. Buszos és gyalogos városnézés keretében eljutunk a Parc Güellbe, a Montjuic-hegyre és az olimpiai létesítményekhez. Látjuk a város 2 legjelentősebb egyházi műemlékét, a Sagrada Familiát és gótikus katedrálist. Lesétálunk a Ramblán át a kikötőbe, itt látjuk a Kolombusz szobrot, melyet az Újvilág felfedezésének 400. évfordulójára emeltek.

10. nap
Búcsú az Ibériai-félszigettől, majd utazás az olaszországi szállásra a francia délvidéken, a Midin át. Közben sétát teszünk a Provence megyei székhelyen, a művészetek városában, Aix-en-Provence-ban. Szállás a ligúr parton (1 éj)

11. nap
Utazás a Padana vidékén, majd az Alpok érintésével Ausztriába. Utunk során egy sétát teszünk a karintiai tóvidék legnagyobb tavának, a Wörthi-tónak a partján, Maria Wörthben. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 240 000 Ft/fő

Egyágyas felár: 65 000 Ft/fő

 

Tartalmazza: az autóbusz költségei, 10 éj szállás félpanzióval, csoportkísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide készülék

Nem tartalmazza: belépődíjak, turistaadó, helyi idegenvezető díja, BBP - betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Belépődíjak: 80 EUR (tájékoztató jelleggű ár)

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Útvonal: Graz–Udine–Vicenza–Nizza–Montpellier- Carcassonne-Zaragoza–Madrid–Toledo–Tarragona–Montserrat–Barcelona-Aix-en-Provence

Felszállási helyek és időpontok:
 

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2019

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok