Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Svájc vasúton- Bernina Express

Svájc vasúton- Bernina Express

Indulás

2020. júl. 27.

Ár133.500 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Egy hölgy utasunk társításra vár!

Svájc vasúton - Bernina Express

Kísérő idegenvezető: Kálmán Lajos

  1. 1. nap Korai indulás után átszeljük Ausztriát egy köztes megállóval. Az Inn partján kialakult Schwaz egykor Európa legnagyobb ezüstbányájával rendelkezett. Az innen származó ezüstből készült a tiroli ezüsttallér, mely Európa szerte szívesen látott fizetőeszköz volt. Főútja és temploma egykori jelentőségét még ma is jól mutatja. Továbbutazás az Inn medrét követve a svájci határon át. A majd 2400 m magas Flüela-hágón átkelve érjük el szállásunkat Davosban.

  2. 2. nap Reggelit követően ma jórészt vasúton ismerkedünk Svájc hegyeivel. Tiefencastel vasútállomásán szállunk fel az Albula-Bernina-Express különleges vonatára. Ez a hegyi szakasz valódi úttörő munka volt a svájci vasút történetében. Ez a vasút a rétóromán és az olasz nyelvi területeket köti össze. A Bernina-hágó a Duna révén a Fekete-tenger és a Pó-folyó által az Adria vízválasztó területeit választja el egymástól. Végállomása Tirano már Olaszországban van. Hazafelé megállunk Sankt Moritzban, ahol a téli sportok több válfaja is kialakult.

  3. 3. nap Délelőtt Churba, Graubünden kanton központjába utazunk, ahol a közös sétával ismerkedünk az egymástól jól elkülönülő polgári és egyházi negyeddel. Szabadidőt követően vonatra szálunk, hogy a Rajna medrét követve, annak egyedülálló áttörését megcsodáljuk. Disentisben szállunk újra buszra és a Rajna másik forrásága mellett haladva a folyó szurdokához, a Via Malahoz érünk. Késő délután lehetőségünk nyílik a davosi Schatzalphoz feljutni, mely Thomas Mann regényében is megjelenik.

  4. 4. nap Hazafelé megszakítjuk utunkat a Stamsi Apátságnál. Itt temetkeztek a ciszterciek támogatásával a tiroli hercegek. Folyamatos utazás pihenőkkel. Hazaérkezés a késői órákban.

 

Részvételi díj: 133 500 Ft/fő

Egyágyas felár: 23 000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 98 CHF (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok

02:50 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

03:00 óra       Budapest, Kongresszusi Központ, Jagelló u. 1-3.

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05:00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok