Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Az osztrák Dunakanyar

Az osztrák Dunakanyar

Indulás

2020. aug. 22.

Ár41.000 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

Az osztrák Dunakanyar

Az osztrák Dunakanyar

 

Kísérő idegenvezető: május 9-10. Fodor László

 

 1. 1 nap: Reggeli indulást követően érjük el a szomszédos Ausztriát, majd a Bécsi–medencét átszelve közeledünk Linz felé. Ausztria harmadik legnagyobb városa a tudományok és a művészetek otthona volt, történelmét a 20. század is erőteljesen befolyásolta. Gyalogos városnézést követően a kora délutáni órákban hajóra szállunk és az esti órákig élvezzük a hajó nyújtotta kényelmet és az előttünk feltáruló különleges vidéket. A Dunakanyar, mint egy vízi hajtűkanyar vár ránk. A vacsorát a hajón fogyasztjuk el! Este érkezünk a „Három folyó városá”-ba, Passauba és elfoglaljuk szállásunkat.

 2. 2 nap: A délelőttöt Passau bejárásával töltjük, mely egyházi központja igyekezett alakítani a magyar történelmet is. A középkorból származó polgári házai, díszes dómja, a Városháza vagy akár erődje - az Oberveste, a városnak különleges hangulatot kölcsönöz. Következő állomásunk az osztrák-német határon épült Schärding kisvárosa. A kereskedelem révén a Duna mentén városok egész sora virágzott fel, így Schärding is. Főútja gazdag polgári házak egész sorát vonultatja fel. Búcsút majd Ausztria egyik legnagyobb kegyhelyénél, Maria Taferlnél veszünk a Dunától. A bazilika előtti teraszról lenyűgöző látkép tárul elénk. A késő délutáni órákban érkezünk haza.

   

  Részvételi díj: 41 000 Ft/fő

  Egyágyas felár: 11 100 Ft/fő


  A részvételi díj tartalmazza:
  az autóbusz költségei, 1 éj szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás.

  A részvételi díj NEM tartalmazza:
  belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

  Belépődíjak: hajójegy 30 Eur (tájékoztató jellegű ár)

  Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 3. Felszállási helyek és időpontok

  05:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

  05.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

  05:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

  06:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldal

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok