Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Horvát szigetek – Krk és Rab

Horvát szigetek – Krk és Rab

Indulás

2020. jún. 27.

Ár98.400 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Horvát szigetek – Krk és Rab

Horvát szigetek – Krk és Rab

 Kísérő idegenvezető: Kálmán Lajos

 1. 1.nap Kora reggel útnak eredünk a horvát tengerpart felé, hogy délután már a Crikvenicai Riviéra hangulatát élvezhessünk. Az egykori kis halászfalu a 19. században az felső társadalmi rétegek jelentős nyaralóhelyévé vált, amit számos régi szállodaépület is jól mutat. Ez a tengerparti szakasz kiváló kiindulópontja a következő napok kirándulásainak, Krk- illetve Rab-szigetre.

 2. 2.nap A mai napot fakultatív keretek közt Krk szigetén töltjük, megismerve annak minden zugát. A szigetet ma már egy hídon lehet megközelíteni. Felfedezőutunk első pontja Vrbnik, mely szűk, középkori városmagja varázsol el bennünket. Innen a sziget vége felé, Baskaba igyekszünk. Baska jelentősége egy elfeledett írásnak köszönhető. A glagolita írás egy kőtáblába vésett emlékét itt szemügyre is vehetjük. Megéhezve betérünk egy helyi gazdaságba megkóstolni a helyi ízeket. Délután pedig utolsó állomásunk a sziget fővárosa, Krk következik. A környék egykori urai a Frangepánok itt alakították ki családi fészküket, mely építészeti emlékek formájában ma is jól fellelhető. Ebből az időből maradt fenn a várkastély, a városfal, a városháza, az aprócska Fő tér és megannyi egyházi épület. Élvezzük ki ezt a mediterrán hangulatot.

 3. 3.nap Reggeli után indulunk Rab szigetére, mely érintetlen öbleiről, karsztos formakincséről vált híressé. Egy rövid kis hajóúttal Stinica és Misnjak között érünk át a csatorna túloldalára és folytatjuk utunkat Rab városába. A keskeny utcácskákból álló városka bennünket is hívogat egy sétára. Lopar hosszan elnyúló homokos partja remek alkalmat ad a fürdőzéshez. A délutáni órákban térünk vissza újra a hajóállomáshoz majd a szállásunkra.

 4. 4.nap Késői reggeli után búcsúzóul még egy kis sétára megállunk Selce apró belvárosában majd irány a Dinári-hegység vonulata, melyen átkelve már az ország fővárosa, Zágráb felé haladunk. Érkezés az esti órákban.

   

  Részvételi díj: 98 400 Ft/fő

  Egyágyas felár: 27 100 Ft/fő  A részvételi díj tartalmazza:
  az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

  A részvételi díj NEM tartalmazza:
  belépődíjak, idegenforgalmi adó, fakultatív kirándulás díját, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra


  Belépődíjak:  - (tájékoztató jellegű ár)


  Fakultatív program, min.15 fő jelentkezése esetén:

  2. nap: részvételi díj: 5800 Ft/fő , belépő: 10 EUR/fő


  Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

   

 5. Felszállási helyek és időpontok

  03:30 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út
  03:40 óra       Budapest, Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.
  05:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
  05:30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
  05:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
  06:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
  06:20 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok