Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Salzburg és környéke

Salzburg és környéke

Indulás

2020. jún. 5.

Ár79.800 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Egy hölgy utasunk társításra vár!

Salzburg és környéke

 

Kísérő idegenvezető: Sümeghy Gyöngyi

 

1. nap Utazás a szomszédos Ausztriába, látogatás a X. században alapított, könyvtáráról is híres Melki Apátságban. Továbbutazás a Salzkammerguti-tóvidékre, látogatást teszünk a Salzburg déli peremén található barokk Hellbrunn-kastélyban, mely vízijátékairól híres. Kastélya belső tereivel teljes képet ad az építtető hercegérsek személyiségéről. Este érkezünk a szállásra. (2éj)

2. nap Délelőtt séta a hallhatatlan zeneszerző, Mozart szülővárosában, Salzburgban. A város neve fogalom a turisták számára, egy igazi gyöngyszem az Alpok északi oldalán. Nagy hegyek között a sebes sodrású Salzach-folyó partján elterülő város műemlékei páratlan értekkel bírnak (barokk bel­vá­ros, Dóm, Hercegérseki Palota, ferences temp­lom, Mozart szülőháza, Mirabell-kastély és parkja, fellegvár). Vá­ros­né­zés után látogatás a festői környezetben épült Sasfészekhez, mely 1900 m magasan, egy szikla csúcsán kapott helyet. Hitler szerelmese volt ennek a paraszti környezetnek, mely természeti szépségével őt is rabul ejtette.

3. nap Reggeli után felfedezzük a salzburgi gazdagság hajdani forrását, a Halleinben található sóbányát. Miután fehér sóbányász-viseletet húzunk, indulhatunk is a mélybe. A felszín alatt egy különleges világ tárul elénk, ahol gyalogosan átjutunk még Bajorországba is és szemtanúi lehetünk a történelem alakulásának. Innen tovább Gmundenbe megyünk. A kerámiájáról híres tóparti város a Monarchia idején kedvelt célja volt a nemesi köröknek. Érkezés haza az esti órákban.

 

 

Részvételi díj: 79 800 Ft/Fő

Egyágyas felár: 12 800 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 62 EUR (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 


Felszállási helyek és időpontok

02:50 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

03:00 óra       Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok