Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » A Garda-tó szépségei

A Garda-tó szépségei

Indulás

2020. jún. 11.

Garantált indulás
Ár102.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

A Garda-tó szépségei

 

A Garda-tó szépségei 

 

Kísérő idegenvezető: Sümeghy Gyöngyi

 

 

1. nap

 

Utazás Ausztria gyönyörű alpesi tájain keresztül Itáliába. Kora délután érkezünk Vicenzába, az arany és a neves építész, Andrea Palladio városába. Sétánk során megtekintjük a város legérdekesebb és leglátványosabb épületeit, a híres bazilikát, a XIII. századi Santa Corona-templomot és Palladio nevezetes Teatro Olimpicoját, amit az ókori színházak mintájára tervezett. Megkóstolhatjuk az első olasz kávét, élvezhetjük a város tavaszi hangulatát. A Garda-tó környéki szállás elfoglalása, vacsora (3 éj).

 

2. nap

 

A legnagyobb olasz tó hihetetlenül látványos keleti oldalán haladva érkezünk Malcesinebe. Középkori sikátorok szövik be a tó partját, hangulatos üzletekkel, éttermekkel. A vár szinte megkoronázza a Monte Baldo oldalába épült várost.  Hajóval folytatjuk utunkat a citromtermesztéséről híres Limoneba. A városkában, minden a citromról szól! Megkóstolhatjuk a citromos likőröket, csokoládékat. A hegyoldalakban kialakított teraszokon még ma is találkozunk termő citromligetekkel. Riva del Garda a következő helyszínünk, ahol a Garda-tó legészakibb pontjánál gyönyörű tóparti sétány, árkádos utcák, terek köszöntenek bennünket.

 

3. nap

 

A tó déli részén, mediterrán növényekkel beültetett, hosszú földnyelv végén van Sirmione. A Garda-tó gyöngyszemeként is emlegetett városka már az ókorban is kedvelt volt, ahogy erről egy római-kori épület, a Catullus Grotta tanúskodik.  A narancsfákkal beültetett part közelében áll a város jelképe, a középkori Scala-vár.  A kellemes klíma, a gyönyörű táj, a tóban feltörő gyógyvíznek köszönhetően Sirmione az egyik legnépszerűbb városa a Garda-tónak. Délután felkeressük a másik két híres városkát: Desenzanot, ahol a tó legnagyobb kikötője, hangulatos tóparti sétánya, történelmi emlékű épületei várnak ránk és Peschierat, ahol egy középkori majd monarchiabeli erőd falai között épült fel a város egy része.

 

4. nap

 

A „szerelmesek városa”, Verona szerepel a programunkban ma délelőtt. Sétánk során megnézzük Júlia házát és a város legérdekesebb ókori emlékét, az arénát, a piactéren helyi finomságokat kóstolhatunk, majd megnézzük a Signoria tér híres épületeit, a különleges gótikus Scala csalás sírkertjét és a dómot.  Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

 

 

Részvételi díj: 102 000 Ft/fő

 

Egyágyas felár: 20 800 Ft/fő

 

 

A részvételi díj tartalmazza:

 

az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

 


A részvételi díj NEM tartalmazza:

belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

 


Belépődíjak: 54 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

 

Szállás: 4*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

 

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

 

 

Felszállási helyek és időpontok

 

02:50 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út
03:00 óra       Budapest, Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.
04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

 

 

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok