Partner ajánlataink

A nagy érdeklődésre való tekintettel új, 3. időpontban is lehetőség nyílik Garda-tavi programot foglalni! 2024.05.27-30. (4 nap/3 éj)

Szintén új, 3. pótidőpont: Bécs-Pozsony hajókázás 2024.08.27. (kedd)

 

2024.év újdonsága Dánia és a csodálatos norvég fjordok világa- luxuskomppal, félpanzióval

időpont: 2024.08.05-16.

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » A Garda-tó szépségei

A Garda-tó szépségei

Indulás Betelt

2024. máj. 31.

Betelt

2024. jún. 27.

Ár149.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

május 31-június 3.  idegenvezető: Kálmán Lajos

június 27-30.           idegenvezető: Móritz Adrienn

 

 

 

1. nap: Utazás Ausztria gyönyörű alpesi tájain keresztül Itáliába. Kora délután érkezünk Vicenzába, az arany és az építész Palladio városába. Sétánk során megtekintjük a város legértekesebb és leglátványosabb épületeit Palladio nevezetes Teatro Olimpico színházát, amit az ókori színházak mintájára tervezett vagy a bazilikáját. Megkóstolhatjuk az első olasz kávét, élvezhetjük a város nyárias hangulatát. Elfoglaljuk a szállásunkat.

2. nap: A Garda-tó látványos keleti oldalán haladva érkezünk Malcesinebe. Középkori sikátorok szövik át a városkát, melyek labirintusán keresztül jutunk el a várhoz. Kis városnézés után lehetőség nyílik feljutni a Monte Baldora. Hajóval folytatjuk utunkat az egykor citromligeteiről híres Limoneba. A városban minden a citromról szól! Ne hagyjuk ki a citromos likőröket és csokoládékat! A meredek hegyoldalakon kialakított teraszokon mára már csak egyetlen citromliget maradt fenn. Hajóval haladunk tovább Riva del Gardaba, ahol a tó legészakibb pontjánál gyönyörű tóparti sétány, árkádos utcák, terek köszöntenek bennünket.

3. nap: A tó déli végén, mediterrán növényekkel beültetett, hosszú földnyelven találjuk Sirmione. A Garda-tó gyöngyszemeként is emlegetett városka már az ókorban is kedvelt volt, amelyről Catullus Grotta maradványai is tanúskodnak.  A városka jelképe, a Scala család középkori vára. A látkép a víz felől válik teljessé, így mi is hajóra szállunk, hogy körbehajózhassuk a félszigetet. Délutánt már Desenzanoban tölthetjük, hangulatos tóparti sétánya, történelmi emlékű épületei várnak ránk. Utolsó helyszínünk mára Peschierat, ahol egy középkori majd monarchiabeli erőd falai között sétálhatunk a szállodába való visszatérés előtt.

4. nap: A „szerelmesek városa”, Verona szerepel a programunkban ma délelőtt. Sétánk során megnézzük Júlia házát és a város legérdekesebb ókori emlékét, az arénát (külső megtekintés), a piactéren helyi finomságokat kóstolhatunk, majd megnézzük a Signoria tér híres épületeit, a különleges gótikus Scala család sírkertjét és kitérünk Dante életére is. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 149.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 40.500 Ft/fő

 

Kérjük jelezzék foglaláskor amennyiben Vicenza – Teatro Olimpico és Verona aréna látogatáson NEM kívánnak részt venni!

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás


A részvételi díj NEM tartalmazza: belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

 
Belépődíjak: 72 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

BBP biztosítás: 600 Ft/nap/fő ártól

Szállás: 3 *szálloda

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok:

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok