Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Ausztria teteje – a Grossglockner

Ausztria teteje – a Grossglockner

Indulás

2020. jún. 27.

Ár43.300 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

Ausztria teteje – a Grossglockner

 

Ausztria teteje – a Grossglockner

 


Kísérő idegenvezető: Kálmán Lajos

 

 1.  

 2. 1.nap: Reggeli indulást követően a Mürz és a Mura medre mentén érjük el az ország egyik rejtett völgyét, melyet a Malta-folyó mélyített az évezredek alatt. Az útvonal utolsó szakasza vadregényes, szűkülő völgybe vezet bennünket, ahol vízesések - Fallbach-vízesés vagy a Mellnik-vízesés - szegélyezik utunkat. A völgy végén ránk váró völgyzáró gát, a Kölnbrein-tározó 200m-es magassága a 3000 m magas hegyektől közrefogva szinte teljesen eltörpül, mi emberek pedig kis hangyáknak tűnünk csak. Sétáljunk végig a gáton, élvezzük ezt a páratlan környezetet. Továbbutazás a Grossglockner lábához. Szállás elfoglalása

 

2.nap: A mai nap a Grossglockner és a hozzá tartozó hegycsoport jegyében telik. A Grossglockneren átvezető alpesi útvonal kiépítése közel 100 éve hatalmas kihívást jelentett, melynek megnyitása óriási fejlődést hozott. A turizmus a természet harmóniáját nem zavarta meg, mormotákkal és virágzó alpesi legelőkkel találkozhatunk. A hágón átbukkanva következő célunk a Kitzsteinhorn ( 3.203 m ), mely már a szirti sasok otthona. Kötélpálya segítségével hagyjuk magunk mögött a völgyet és emelkedünk fel a hegycsúcsok közé. A táj szépségétől még a szánk is tátva marad. A kora esti órákban érkezünk haza.
 

 


Részvételi díj: 45 300 Ft

 

Egyágyas felár: 6.500 Ft/fő

 


A részvételi díj tartalmazza:

 

 • az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás


  A részvételi díj NEM tartalmazza:

 

 • belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra


  Belépődíjak: 55 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

  Szállás: 4*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

   

  Felszállási helyek és időpontok

  04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

  05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

  05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

  05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

  06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok