Partner ajánlataink

Katalógusunk tervezetten január végén-február elején jelenik meg. A kapuvári és győri irodánkban lesz átvehető, Sopronban pedig megtalálják partnereinknél!

 

Előfoglalási kedvezményünk továbbra is biztosított:

3-12 napos, június 1-ig induló körutazások esetén, amennyiben a teljes részvételi díj befizetésre kerül 2021.február.15-ig 5%-os kedvezmény jár (max. 14 000 Ft/fő).

3-12 napos, június 2-től induló körutazások esetén, amennyiben a teljes részvételi díj befizetésre kerül 2021.március.15-ig 5%-os kedvezmény jár (max. 14 000 Ft/fő).

 

2021-es UTAZÁSI AJÁNLATAINK már időponttal olvashatók a Jövő évi ajánlatok fül alatt, a jobb oldali információsávban!

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Grossglockner és Kelet-Tirol tájai

Grossglockner és Kelet-Tirol tájai

Indulás

2021. jún. 25.

Ár91.600 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Ausztria legmagasabb hegycsúcsán

Kísérő idegenvezető: Pajter Martina

 

 1. 1. nap: Reggeli indulást követően a Mürz és a Mura medrét követve érjük el az ország egyik rejtett völgyét, melyet a Malta-folyó mélyített az évezredek alatt. Az útvonal utolsó szakasza vadregényes, szűkülő völgybe vezet bennünket, ahol vízesések - Fallbach-vízesés vagy a Mellnik-vízesés - szegélyezik utunkat. A völgy végén ránk váró völgyzáró gát, a Kölnbrein-tározó 200m-es magassága a 3000 m magas hegyektől közrefogva szinte teljesen eltörpül, mi emberek pedig kis hangyáknak tűnünk csak. Sétáljunk végig a gáton, élvezzük ezt a páratlan környezetet. Továbbutazás a Grossglockner lábához. Szállás elfoglalása Heiligenblut közelében.

 2. 2. nap: A mai nap a Grossglockner és a hozzá tartozó hegycsoport jegyében telik. A Grossglockneren átvezető alpesi útvonal kiépítése közel 100 éve hatalmas kihívást jelentett, melynek megnyitása óriási fejlődést hozott. A turizmus a természet harmóniáját nem zavarta meg, mormotákkal és virágzó alpesi legelőkkel találkozhatunk. A hágón átbukkanva következő célunk a Kitzsteinhorn ( 3.203 m ), mely már a szirti sasok otthona. Kötélpálya segítségével hagyjuk magunk mögött a völgyet és emelkedünk fel a hegycsúcsok közé. A táj szépségével nem tudunk betelni. Késő délután visszatérünk a szállásunkra.

3. nap: Ma reggel elhagyjuk Karintiát és az ismeretlen Kelet-Tirol járjuk be ma délelőtt. Lienz mellett elhaladva a Defereggen-völgyet keressük fel, melynek vége már az olasz határ. A határnál található Obersee hívogat bennünket egy kis sétára. Júniusban virágzik a havasszépe, mely ilyenkor, mint egy pink szőnyeg borít be mindent. A következő völgy a Virgen-völgy, ahol az egyházi építészet egyik különleges gyöngyszemét találjuk. A Maria Schnee-templom évszázados freskókat őriz, mely káprázatos freskói a pestis túlélésére emlékeztetnek. Itt búcsúzunk a hegyektől és indulunk haza. Érkezés haza az esti órákban.

 


Részvételi díj: 91.600 Ft

Egyágyas felár: 14.600 Ft/fő

 


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás.


 • A részvételi díj NEM tartalmazza:
  belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.


 • Belépődíjak: folyamatban

  Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

   

  Felszállási helyek és időpontok

  04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

  05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

  05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

  05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

  06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2020 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2021 évi ajánlatok

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok