Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Kiruccanás az Isztriai-félszigetre

Kiruccanás az Isztriai-félszigetre

Indulás

2020. júl. 3.

Ár69.400 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

 

Kiruccanás az Isztriai-félszigetre

 

Idegenvezető: Kálmán Lajos

1. nap: Kora reggeli indulást követően haladunk a déli határvidék felé, hogy kis pihenőt tegyünk Mariborban. A Dráva-parti város ma az ország második legnagyobb települése, mely Európa kulturális fővárosa is volt. Itt találjuk azt az ősi szőlőtőkét, mely évszázadok óta a szőlőkultúra jelképe. Emellett számos építészeti emlék is érdekes lehet – várfal tornyai, a katedrális és számos polgári ház. Következő megállónk Zalec, ahol alkalmunk lesz megkóstolni a szlovén söripar legjavát egy szabadtéri „sőrkút”-ból. Innen folytatjuk utunkat, hogy még délután fürdőzhessünk egyet a tenger hullámaiban.

2. nap: Fakultatív programokkal lehet a mai napot színesíteni. Délelőtti órákat félnapos fakultatív szarvasgombavadászattal és természetesen kóstolóval tölthetik a félsziget szívében. A délután újra félnapos fakultatív programot kínálnak azok számára, akik szívesen ellátogatnak velünk a félsziget egyik, az Unesco által is kemelt pontjához. Porec a kultúrák keveredésének tökéletes mintája. Rómaiak, bizánciak, velenceiek és még sok más kultúra lábnyoma ma jól olvasható az építészet jegyei alapján – erődtornyok, Euphrasius-bazilika vagy akár a városháza épülete teszi beszédessé a köveket.

3. nap: Reggeli után csak nehezen tudunk elszakadni ettől a varázslatos tengerparti környezettől, ezért még hagyunk időt Opatijaban egy kis búcsúra. Sétáljunk végig a hosszan elnyúló „lungomare” sétányon, repüljünk vissza közel 150 évet és hagyjuk elvarázsolni magunkat az arisztokrácia számára készült csodaszép egykori szállodák között. Érkezés a késő délutáni órában.

 

Egyágyas felár: 34 500 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei,szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, fakultatív kirándulás díját, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíja:  - (tájékoztató jellegű ár)

Fakultatív program, min.15 fő jelentkezése esetén:

2.nap délelőtt szarvasgombavadászat+kóstoló: díj:2800 Ft/fő +belépő: 26 EUR/fő

            délután Porec: díj: 2200 Ft/fő, belépő: -

 

Szállás: 3*-os üdülőtelepülés apartmanjai:  3 fős apartmanok, 2 fős stúdiók

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)


Felszállási helyek és időpontok

03:20 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

03:30 óra       Budapest, Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.

05:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok