Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Eger és környéke

Eger és környéke

Indulás

2020. júl. 17.

Ár61.500 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Eger és környéke

Eger és környéke

 Kísérő idegenvezető: Pancsik Károly

  1. 1. nap: Korai indulással hagyjuk el a Dunántúlt, majd folytatjuk utunkat a palócok földjére, Hollókőre. Ez a völgyben megbújó kis falvacska a palócok kincse. Az Unesco Világörökségi listáján is szereplő ékszer a népi építészet egyik legszebben megőrzött példája. Délutánunkat már matyó környezetben töltjük, ellátogatunk a mezőkövesdi Matyó Múzeumba, ahol a múlt elevenedik meg ellőttünk. Késő délután elfoglaljuk szállásunkat.

  2. 2. nap: Fakultatív napunk első állomásunk Eger városa lesz, melyet kötelező olvasmányaiból mindenki jól ismer. A dombtetőn épült vár visszaköszön a regényből, ahogyan az egykori minaret is fellelhető. A püspökség katedrálisa és a hozzá kapcsolódó püspöki palota is a város egyik kiemelkedő emléke. A főiskola épületét sem hagyhatjuk ki, miután pár emeletet megmászunk, a „camera obscura” vagyis egy „sötétszoba” vár ránk. Szilvásváradtól kisvasúttal érjük el a Szalajka-völgyet, ahol magunk süthetjük meg a pisztrángunkat. Teli pocakkal indulunk vissza, hogy felkeressük a szilvásváradi Lipicai Ménest, mely ma génbankként különleges védettséget élvez. Késő délután térünk vissza szállásunkra.

  3. 3. nap: Megreggelizve indulunk vissza a Duna felé, megállva Szentendrén, mely sokszínű népessége és Duna parti fekvéséből adódóan mindig is vonzotta a látogatókat. A Fő téren található polgári házak és különböző felekezethez tartozó templomok felfedezésükre várnak. Tata felé még megállunk a zsámbéki romtemplomnál, mely évszázadokat repít vissza bennünket a múltba. Utolsó állomásunk a Tata fölött található Turul-emlékű és a Szelim-barlang, vagy Szelim-lyuk. Érkezés az esti órákban.          

     

     

    Részvételi díj: 61 500 Ft/fő

Egyágyas felár: 23 700 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 1000 Ft (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 4*szálloda , 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Fakultatív kirándulás díja: 4000 Ft/fő, belépő: 8800 Ft/fő?ménes?


Felszállási helyek és időpontok

05:30 óra         Sopron, vasútállomás, Spar oldala.

05:55 óra        Fertőszentmiklós, elkerülő buszmegálló

06:10 óra         Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló                 

06:30 óra        Csorna, Kórház előtti buszmegálló

07:00 óra        Győr, Városháza oldala – járdasziget

09:00 óra        Budapest, Kongresszusi Központ parkolója, Jagelló u. 1-3.

09:10 óra        Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

                                                                                 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok