Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Verona – operával

Verona – operával

Indulás

2020. júl. 23.

2020. aug. 14.

Ár72.400 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Verona – operával

Verona – operával

 

Kísérő idegenvezető: 07.23-25. és 08.14-16. Móritz Adrienn

  1. 1.nap: Reggeli indulás után igyekszünk Olaszország felé. Odafelé az északi autópályán szaladunk végig az olaszországi Dél-Tirolon keresztül. Egyik méltánytalanul elfeledett városa Trento, mely ma kis ékszerdobozként tárul elénk. A gazdagság minden épületen leolvasható – Fugger-palota vagy a Geremia-palota vagy több festett homlokzatú háza. A város adott otthont a középkor végén tartott tridenti zsinatnak, melynek emlékét a dóm őrzi hűen. Továbbutazás szállásunkra Verona közelében.

  2. 2.nap: Mai napunkat Verona megismerésével töltjük. Az Adige- / Etsch-folyó kanyarulatában épült várost a víz közelsége éltette. Már a rómaiak is ezért telepedtek meg itt és lett az egykori katonai táborból kereskedőváros. Arénája pont a régi katonai szerepkörre utal. A későbbi korok is csak gazdagították a város építészetét – Piazza dell’Erbe palotáival, Piazza dei Signori, Városháza, Scala-palota és a családi sírhantok vagy akár Júlia háza. Szabadidő után még felkeressük a San Zeno-bazilikát, mely ezer évvel ezelőtt az építészet egyik remeke volt. Kora délután visszatérünk a szállásra, hogy készülhessünk az estére. Késő délután vacsoránkat a veronai Aréna közelében fogyasztjuk el, majd elfoglaljuk helyünket az arénában. Az előadás után az éjjeli órákban térünk vissza a szállásra.

  3. 3.nap: Késői reggeli után indulunk élményektől gazdagon haza. Kis városnézés erejéig Trevisoban állunk meg. A csatornák közötti szigetekre épült „háromarcú” város a tiramisu hazája. Hazaérkezés az esti órákban.
     

Részvételi díj: 72 400 Ft/fő

Egyágyas felár: 14 000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, előadás összege, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak:13 EUR, +előadás díja: 31 EUR-46 EUR-63 EUR  választható utolsó sor, 4.sektor, 5.sektor díjai közül (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok

02:50 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

03:00 óra       Budapest, Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05:00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok