Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Salzkammergut tisztán

Salzkammergut tisztán

Indulás

2020. aug. 17.

Ár69.900 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Salzkammergut tisztán

Salzkammergut tisztán

Kísérő idegenvezető: Pajter Martina

  1. 1.nap: A határt átlépve igyekszünk első helyszínünk, a Sankt Florianban található apátság felé. Ezeréves történelme alatt az uralkodói ház támogatását élvezték, mely csodaszép apátsági belsőt hozott létre. Könyvtára, a császári termek egész sora vagy a Márvány terem a barokk kor legnevesebb művészeit látták el munkával. Gmundenben szállunk hajóra, a Traunsee egyik aprócska gyöngyszeme, Traunkirchen vár ránk. Szállás

  2. 2.nap: Reggeli után a tóvidék központjával Bad Ischl-lel ismerkedünk. Az itt található ivókutaknak köszönhetően születtek a Sóhercegek, közülük Ferenc József történelmünket erősen befolyásolta. Itt épült fel a nászajándéknak szánt Kaiservilla. St. Wolfgang szintén tópartra épült, melynek patinás épületei minket is rabul ejtenek. A városka fölé emelkedő 1800m magas Schafbergről lenyűgöző látvány tárul elénk.

  3. 3.nap: Mai napunk a déli tóvidéket célozza meg. Hallstatt sziklafalhoz tapadó házai, a Csontház és a városka plébániatemploma turisták millióit vonzza minden évben. Kis városnézés után a Dachstein jégbarlangját keressük fel. Libegővel küzdjük le fáradalmak nélkül a nagy szintkülönbséget, majd alaposan felöltözve a hegy gyomrában egy mesebeli jégvilágot járunk be. Látogatásunkat követően élményekben gazdagon indulunk haza. Érkezés az esti órákban.


 

Részvételi díj: 69 900 Ft (még változhat az Ár)

Egyágyas felár: 15 500 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 95 EUR (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok:

03:50 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

04:00 óra       Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.

05:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

06.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

06:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

07:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok