Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » München – királyok, sör és fehér kolbász

München – királyok, sör és fehér kolbász

Indulás

2020. szept. 10.

Ár46.800 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

München – királyok, sör és fehér kolbász

München – bajor konyha és kultúra

 

Kísérő idegenvezető: Kálmán Lajos

  1. 1.nap: Reggeli indulást követően megfelelő pihenőkkel érjük el Bajorország fővárosát, az Isar-parti Münchent. Először buszos városnézéssel kezdjük a várossal való ismerkedést, melynek kihagyhatatlan eleme az 1972-es müncheni olimpiára készült Olimpiapark városrész, melynek legmagasabb építménye az Olimpia-torony. Innen fantasztikus kilátás nyílik a különleges sátortetőre, mely az olimpiai stadiont fedi, valamint a BMW székházára. Ezután a belvárosban tett közös sétával keressük fel a legfőbb nevezetességeket – Városháza épületeö, Dóm tér, Opera és a színház épülete sok más látnivaló mellett. Szállás elfoglalása

  2. 2.nap: München az egykori Bajor Királyság központjaként a Wittelsbach család több reprezentációs épületének is helyet adott, melynek legszebb példája a királyi rezidencia és a közelében található Hősök Csarnoka. Ismerkedjünk meg a palota pompás, művészi tereivel illetve a hozzá tartozó kerttel. Éhesen és szomjasan a sok szépség látványától üljünk be a müncheni Királyi Sörfőzde vendéglőjébe egy jellegzetes fehér kolbászra és hozzá egy pofa bajor sörre. Hazaérkezés az esti órákban.

 

Részvételi díj: 46 800 Ft/fő

Egyágyas felár: 8000 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 35 EUR/fő  (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)


Felszállási helyek és időpontok:

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok