Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Pécs és a Villányi Borvidék

Pécs és a Villányi Borvidék

Indulás

2020. szept. 19.

Ár40.800 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

Pécs és a Villányi Borvidék

Pécs és a Villányi Borvidék

Kísérő idegenvezető: Móritz Adrienn

  1. 1.nap Kora reggeli indulás a Balaton érintésével az ország mediterrán vidékére érkezünk. Pécs Európa Kulturális Fővárosi rangját joggal viselhette. Látnivalói bőven kitöltik a délutánt. Ellátogatunk az Unesco Világörökségi Listájára felkerült ókeresztény sírkamrákba, melyek az ókori Pécset tárják fel előttünk. Néhány lépésre onnan található a város egyházi központja – a székesegyház, melynek belső tere felülmúlhatatlan. A Fő tér a török hódoltság emlékét őrzi a dzsámival. További fontos építészeti emléke a bélvárosnak a Városháza, az egykori Hamerli-palota, a színház valamint több díszes polgári ház a sétálóutcában. A késő délutáni órákban elfoglaljuk a szállásunkat. A környék zamatos kincse a Villányi-hegység lankáin termelt bor, melyet vacsorával egybekötött kóstolóval élvezhetünk.

2.nap Reggeli után visszatérünk Pécsre, hogy a Zsolnay Kulturális Negyedet fedezzük fel. A felújított negyed kiállításokkal és egy látványmanufaktúrával várja a látogatókat, melyek révén bepillanthatunk a Zsolnay-család múltjába és sikereibe. A Zsolnay Mauzóleum kihagyhatatlan helyszíne Pécs külvárosának. Hazafelé benézünk Ibafára, ahol a híres Pipamúzeum nemcsak a legendás ibafai pap pipáját hozza emlékezetünkbe. Továbbutazás a Zselic dombjai között, majd érkezés az esti órákban. 
 

Részvételi díj: 40 800 Ft/fő

Egyágyas felár: 8000 Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adóBelépődíjak:
7.500 FT/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)


Felszállási helyek és időpontok:

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok