Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Bajor – tiroli randevú

Bajor – tiroli randevú

Indulás

2020. júl. 25.

Ár47.300 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

Bajor – tiroli randevú

Bajor – tirol randevú

 

 Kísérő idegenvezető: Kálmán Lajos

  1. 1.nap 
    Bajorország legendás királya, II.Lajos különleges világába nyerhetünk betekintést a Chiemsee szigetein keresztül. Az Urak szigete lenyűgöző környezetet biztosít a kastély 100 m széles, elegáns homlokzatának. Termei különleges műgonddal a német kézműipar legjavát sorakoztatják fel – a díszlépcsőház, tükrös bálterem, várószalonok, a háló, a magán étkező “terülj-terülj asztalával”, vagy akár a hatalmas körmedencévek ellátott rejtett fürdőszoba. A szomszédos Zárda-szigeten a nővérek aprólékosan elkészített kézimunkáikkal tudtak hozzájárulni a palota gazdagságához. Hajóra szállva mindkét szigetet lesz időnk bejárni. Továbbutazás szálláshelyünkre

  2. 2.nap
    A mai napot kufsteini látogatással kezdjük. A sziklára épült vár a magyar történelem számára a szabadságharc kapcsán bőven őriz emlékeket. A vár alatt érdemes tenni egy kis sétát majd a Kaiserreich hegyvidéke felé indulunk tovább. Festői útvonalunk tovább folytatódik a bajor Königseehez, ahol ismét hajóval közlekedünk. A tó túlpartján épített búcsújáró hely és az egykori királyi vadászkastély kulisszáját a Watzman legendabeli hegysége adja. Esti érkezés a kiindulási pontokra.

 

Részvételi díj: 47.300 Ft/fő

Egyágyas felár: 7.700 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 40 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)


Felszállási helyek és időpontok

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05.20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06.00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok