Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Egynapos » Belföld » Budapesti Vigadó és a Margitsziget virágdíszei

Budapesti Vigadó és a Margitsziget virágdíszei

Indulás

2020. jún. 14.

Ár7.950 Ft/fő
Időtartam1 nap

Budapesti Vigadó és a Margitsziget virágdíszei

Budapesti Vigadó és a Margitsziget virágdíszei

 

Kora reggeli indulás után a délelőtti órákban érkezünk meg a fővárosba, ahol a mai napot a pesti oldalnak szenteljük. Fővárosunk szépségére bizony büszkék lehetünk, építészeti emlékei az utóbbi években újjászülettek. Kihagyhatatlan a buszos városnézés pesti oldala, melynek eleme a Hősök tere és környezete, az Andrássy út és a hozzá tartozó palotasor megannyi más pesti remekkel. Utunk kiszemelt épülete a Pesti Vigadó is, melynek tervei Pollack Mihály nevéhez fűződnek közel 200 év távlatából. Belső tereinek szépsége elénk varázsolja a történelmi bálok hangulatát. A vezetés végén felmegyünk a teraszra felhörpinteni egy pohárka pezsgőt és mellé egy kis péksütemény is dukál. A délutánt azonban már a város zöld szívében, a Margitszigeten töltjük. Ilyenkor a sziget ezernyi virága hívogatja a növények szerelmeseit, induljunk mi is felfedezőútra a sziget parkjain át. A Víztorony, a domonkos rendi kolostor maradványai, a Művészsétány, a Japán-kert vagy a híres zenélő szökőkút csak pár kiemelt részlete ennek a paradicsomi környezet-
nek. Késő délután indulunk haza.

Részvételi díj: 7 950 Ft/fő
Belépődíj: 3 750 Ft/fő (tájékoztató jellegű ár)

 

Felszállási helyek és időpontok:

06:00 óra        Sopron, vasútállomás, Spar oldala.

06:25 óra        Fertőszentmiklós, elkerülő buszmegálló

06:40 óra        Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló                 

07:00 óra        Csorna, Kórház előtti buszmegálló

07:30  óra       Győr, Városháza oldala – járdasziget

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok