Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Egynapos » Külföld » Schneeberg gőzössel

Schneeberg gőzössel

Indulás

2020. júl. 26.

Garantált indulás
Ár6.000 Ft/fő
Időtartam1 nap

Schneeberg gőzössel

Schneeberg gőzössel

 

A reggeli órákban hagyjuk el Magyarországot és irány első állomásunk a Sebastian-vízesés, Puchberg mellett. Utunk fő célja azonban a határhoz közeli Schneeberg, melynek tetejére Puchbergből egy nosztalgikus, gőzös járattal jutunk fel. Közel 150 évvel ezelőtt készültek el az első tervek, de a megvalósításra bizony még várni kellett. Bécs közelsége hozzájárult a vasútvonal sikeréhez, melynek még a császári pár is utasa volt Ferenc József és Erzsébet királyné személyében. Másfél óra alatt tudjuk le a szintkülönbséget hegymenetben. Felérve a hegytetőre alkalmunk nyílik egy órás sétával kicsit túrázni komolyabb megerőltetés nélkül, közben ismerkedhetünk a virágba borult hegyi növényzettel.
Akár egy turisztikai kiállítást is megtekinthetünk, mely a császári időkbe repít bennünket vissza. Ezt a magával ragadó természeti környezetet a délutáni órákban hagyjuk el és indulunk haza.

Részvételi díj: 6 000 Ft/fő
Belépődíj: 46 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

 

Felszállási helyek és időpontok

06:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

07.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

07:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

07:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

08:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok