Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Egynapos » Külföld » Osztrák mákvirágok és whiskypincészet

Osztrák mákvirágok és whiskypincészet

Indulás

2020. júl. 11.

Ár11.200 Ft/fő
Időtartam1 nap

Osztrák mákvirágok és whiskypincészet

Osztrák mákvirágok és whiskypincészet

 

Reggeli után Ausztria egyik kevésbé ismert tája felé indulunk. A Waldviertl egy különleges táj, mely mindig is mezőgazdasággal és erdőműveléssel foglalkozott. Apró, rejtőzködő falvai között kincsekre bukkanhatunk, melyek utunk témáját is adják. Délelőtt Armschlag vár ránk virágzó mákföldjeivel, melyeket egy „kisvonattal” egészen közelről is felfedezhetünk. A piros és a rózsaszín végtelen árnyalatai varázslatos látványt nyújtanak. Ezután a közelben lévő Zwettl fogad bennünket kolostorával. A kolostor ma is a szellemi élet egyik osztrák fellegvára, ahol lehetőségünk nyílik a kulisszák mögé nézni. Utána újra az ízeké lesz a főszerep, hiszen Roggenreithben egy whisky-pincészetet veszünk célba, ahol nemcsak a készítés fortélyaiba engednek betekintést, hanem kóstolásra is mód lesz. A kora esti órákban érünk haza.

Részvételi díj: 11 200 Ft/fő
Belépődíj: 31 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

 

Felszállási helyek és időpontok

05:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok