Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Egynapos » Belföld » Balatonfüredi Borhetek

Balatonfüredi Borhetek

Indulás

2020. aug. 30.

Ár6.000 Ft/fő
Időtartam1 nap

Balatonfüredi Borhetek

Balatonfüredi Borhetek

 

Kora délutáni indulást követően haladunk Zirc felé, elhagyva a Kisalföldet a Bakony lankái között utazunk tovább.
Zirc, mint a „Bakony fővárosa” kisvárosként egy ma is élő egyházi kinccsel hívogatja a látogatókat. A Zirci Apátság majd 800 éves történelme sokszor megakadt, de a ciszterci szerzetesek soha nem adták fel. Az apátság épületei a török hódoltsági időszak utáni újjáépítés barokk kori emlékeit őrzi, vele együtt egy különleges könyvtárét is. Az itt gyűjtött könyvel felbecsülhetetlen kincsei a múltnak. Innen indulunk tovább a Balaton északi partján található Balatonfüredre, ahol a nyári hetek a borról szólnak. Ebből mi sem maradhatunk ki, a Tagore sétányon felépített borstandok mellet mi sem mehetünk el kóstolás nélkül. Ki-ki, ízlésének megfelelően szabadidőben hódolhat a borkóstolásnak, emellett a köz-
tereken szolgáltatott térzene kellemes hangulatot biztosít az ízek felfedezéséhez. Késő este indulunk haza és hagyjuk el a kivilágított Balaton-partot.

 

Részvételi díj: 6.000 Ft/fő

Belépődíj: 1.200 Ft/fő (tájékoztató jellegű ár)

Felszállási helyek és időpontok

12:00 óra        Sopron, vasútállomás, Spar oldala.

12:25  óra        Fertőszentmiklós, elkerülő buszmegálló

12:40 óra         Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló                 

13:00 óra         Csorna, Kórház előtti buszmegálló

13:30  óra        Győr, Városháza oldala – járdasziget

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok