Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Egynapos » Belföld » Kassai Lovasíjász völgy, Szarvasfarm ebéddel

Kassai Lovasíjász völgy, Szarvasfarm ebéddel

Indulás

2020. szept. 5.

Ár15.800 Ft/fő
Időtartam1 nap

Kassai Lovasíjász völgy, Szarvasfarm ebéddel

 

Kassai Lovasíjász völgy, Szarvasfarm ebéddel

 

A reggeli indulást követően közeledünk a Balaton felé, majd a Keszthelyi-öblöt magunk mögött hagyva közeledünk Somogy lankás tájai felé. Késő délelőtt érkezünk meg a Kassai Lajos által alapított völgybe, melynek feladata a magyar kultúra egyik hírhedt fegyvernemének, a lovasijászatnak a felelevenítése. A napi edzésbe mi is bepillanthatunk, közben ismerkedünk a szinte feledésbe merült múlttal. Innen a bőszénfai Szarvasfarmra megyünk tovább, ahol testközelből is megtapasztalhatjuk a természet közelségét. Programunkat egy közös ebéddel kezdjük a szarvasfarmon, majd utána
egy traktoros „sétakocsikázással” az egyik tenyészkertben közelről is megismerkedhetünk a gímszarvasok egy csoportjával. Kísérőnk segítségével mindent megtudhatunk ezekről az impozáns állatokról. Ezután a vadasparkot bejárva Magyarország nagyvadjai mutatkoznak be, hiszen a parkban szarvasok mellett bivalyok, szamarak, hidegvérű lovak és szürkemarhák is élnek sok más állat mellett. A késő délutáni órákban indulunk haza.

Részvételi díj: 15 800 Ft/fő,
Belépődíj: 1 800 Ft/fő (tájékoztató jellegű ár)

Felszállási helyek és időpontok

05:50 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

06:20 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

06:40 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:55 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

07:20 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok